kuvaOlen ihan hirmuinen lehtien suurkuluttaja, rakastan rentoutua hyvä lehti mukanani sohvan nurkassa. Aivan mahtavaa että olen päässyt itsekin osallistumaan pieneltä osalta lehden tekemiseen, oma palsta Evitassa on osaltaan unelmien täyttymys.Uskoisin teidän, ihanat lukijani, omaavan aika hyviä pointteja ja vinkkejä hyvän lehden ominaisuuksista. Evitassa voit vaikuttaa sisältöön osallistumalla lukijapaneeliin. Siinä pääset arvioimaan lehteä, antamaan palautetta ja kertomaan omia kehitysideoitasi. Olisi aivan mahtavaa jos moni teistä osallistuisi paneeliin. Liittymislomakkeeseen pääset tästä. Osallistuttuasi sinua lähestytään sähköpostilla n. 6 kertaa vuodessa aiheeseen ja sisältöön liittyvillä kysymyksillä. Palkkioksi saat tietysti entistä paremman lehden, lisäksi voit saada ihania tuotelahjoja ja ennakkokutsuja Evitan tapahtumiin. 

Comments are closed.