kuvakuva Viihdytin itseäni eilen illalla selailemalla Pariisin muotiviikkomatkani kuvasatoa. Miten ihana olikaan palata tovin jälkeen noihin tunnelmiin, vieläpä oman kameran otosten kanssa. Syyspukeutumisen inspiraatio on vielä minulla hakusessa, mutta tällaiset kuvat auttavat taas vaateinnostuksen saavuttamisessa.Ylemmän kuvan tytöllä poninhäntä on kiinnitetty kivasti niskaan metalliklipsulla. Myös hänen väljä valkoinen paitansa on kauniin rento, puhumattakaan olalla keikkuvasta Proenza Schoulerin laukusta – niin ja täydellisiä sääriä korostavista farkkushortseista. Jätetään viimeksi mainitut nuoremmille, mutta omaan pukeutumiseen nuo muut osaset sopisivat kuin nakutettu.Alemmassa kuvassa rennosta asusta tule upea Célinen laukun asustamana. Harmaat revityt farkut näyttävät vähän raisuilta, voisin poimia itselleni ideaksi ainakin tuon kauniin kauhtuneen värin. Ohutraitainen pehmoinen paitakin näyttää oikein mukavalta.I wanted to show you some pics from my trip to Paris fashion week last year. I just love these looks.

Comments are closed.