kuvakuvakuva(raitapaita St James / farkut Acne / ballerinat Repetto / käsikoru Dyrberg & Kern)Ai jai miten mukava on olla väljässä raitapaidassa, hyvin istuvissa farkuissa ja ballerinoissa…tämä on tämä Annen ainainen loru. Huomasin eilen, että rakkaat ja kovasti käytetyt musta Repeton ballerinani ovat pohjasta niin rikki, ettei niitä kannata kiikuttaa edes suutarille. Vielä voi tepastella näillä nuden värisillä, mutta kunhan syksy saapuu ja ilma viilenee sukkahousukeleihin, ei näillä ole enää käyttöä. Beiget kengät ja mustat sukkahousut eivät ole vaihtoehto. Pitäisi siis löytää talvikaudelle hyvät ja mukavat matalat työkengät.Olen kuulkaas totaalisesti seonnut erilaisiin metallisävyihin, varsinkin kultaan. Se toimii todella kivasti pieninä pisteinä, kuten noissa kynttilänjaloissa. Ja kyllä, vaikka kotona olisi vain harjattua terästä tai kromia, voi sinne joukkoon sujauttaa jonkin kullan tai kuparin sävyisen esineen. Kestäisitkö sinä sellaisen sekoittelun?This is the outfit that I will always love, so basic and comfortable. Decorwise (is that a word, just made it up, you know I sometimes make words which I’m not sure if they really exist) I am in to different metallic tones, especially gold. I think that it is okay to mix metallics, what do you think?

6 Comments

 1. Anonymous

  I think it's very ok to mix different mettalic tones, but I do not like the open-work golden candle "container" (not sure about the word) in this interior/ on the table. The other thing – simle candlestick is very nice. And you look very nice!!! Kasia_35

 2. Tuikkuastia on minustakin aivan ihana, mahtaakohan sitä olla myynnissä vai onko muuten vain somisteena?

 3. Anne Malia

  Hanna:
  Eikö vain, sekoittelusta tulee persoonallista 🙂

  Karla:
  Se on isäni maalaus 🙂 aivan upea! Se on toki myynnissä.

  Kasia:
  Thank you Kasia 🙂
  I think that the tealight holder is a bit strange, so it might divide opinions.

  Mildred:
  Tuikkuastia on Tom Dixonin Etch ja sitä on meillä Koodissa myynnissä, kultaisena, kuparisena ja hopean värisenä, hinta 61,50 €

 4. Mulla on sulassa sovussa kotona kultaa, messinkiä ja rosteria, ja hyvältä näyttää!

  Vaikka rakastan rosteria yli kaiken, huomaan kotona suosivani metalleissa lämpöisiä kullan ja messingin sävyjä – liialla rosterilla tulee mielestäni liian kalsa fiilis.

  Ja nyt olen hurahtanut keltakultaan myös koruissa ja asusteissa, blogista voi huomata! Se on siis viimeinkin kesäloman jälkeen taas elossa!