kuvakuvakuvaMinä diipadaapailen olkkarissa ja nautin sinne tulvivasta auringosta. Nappailen kuvia kännykällä ja odottelen mitä hyvää keittiön puolelta kohta minulle tarjoillaan. Tässä näkymiä sohvaa vastapäätä, nojatuolin vieressä on nyt yksi Artekin jakkara, sen tilalle tulee sohvapöytäsarjaan kuuluva matala ja pieni osa, jakkara on vähän liian korkea lehtipinolle. Tykkään pitää tuolin vieressä jotain nättiä somistetta, siksi siinä pitää olla pieni taso.kuvaKeittiön ikkunalla on kulhollinen papuja, ne odottelevat valmistamista. Hayn marmorinen leikkuulauta on älyttömän mielettömän ihana. Laittelen jossain vaiheessa siitä parempaa esittelyä. Ollaan tilattu niitä Koodiin lisää 🙂

3 Comments

 1. Aiheen vierestä, mutta siskosi blogissa oli liila punottu (lelu)kori pari postausta taaksepäin. Se on ostettu kuulemma Koodista aikoja sitten. Onko punottuja koreja vielä tulossa valikoimiinne? Mitä värejä niitä koreja on? Kuka niitä valmistaa? Kiitos. T

 2. Anonymous

  Aivan ihanan näköistä teillä! Ihana lattia ja kauniita kalusteita! Huoh!

 3. Anne Malia

  T:
  Voi vitsit, nuo korit oli aivan ihania, mutta näillä näkymin emme ole niitä ottamassa lisää. Valmistaja oli hollantilainen, firman nimi meni jotenkin näin – Pakhuis oost :)) en ihan muista tarkkaan.

  Anonyymi:
  Kiitos paljon 🙂