kuva(takki Filippa K / neule Nowhere / farkut Zara / laukku Mulberry / tennarit Miu Miu)Terkut lomailijalta! Vihdoin kulutan kesälomapäiviä – nyt olemme Ahvenanmalla aivan ihanassa pikkuisessa mökissä. En ole ikinä ennen täällä käynyt, joten oikein kivaa päästä uuteen kauniisen ympäristöön. Huomenna on tarkoitus kierrellä saarella ja tutustua nähtävyyksiin, sekä tietysti syödä hyvää ruokaa.Olen vielä ensi viikon lomailemassa, joten älkääpä ihmetelkö jos täällä on vähän rauhallisempaa. Katsotaan miten ennätän postailla kuulumisia.Greetings from my holiday! We are spending few days in a small cottage by the sea.  

4 Comments

 1. Aivan ihanat värit tässä asussa, mikä inspiraatio! 🙂

 2. Anne Malia

  Kasia:
  Thank you sweet Kasia 🙂 and I did!

  Vimps:
  Ahvenanmaa oli kyllä ihan kiva. Vähän oli vaan ehkä erilainen kun odotin. Turismiin ei ollut juurikaan satsattu, aika ihme juttu. Vähän oli liikaa kebab ja thai ravintoloita.

  Ellis:
  Kiitos Ellis, tuo oli mukava kommentti 🙂