kuvaUusi betonilattiamateriaali, jota voidaan käyttää joko suoraan lattiaan tai mikä minusta on erittäin mielenkiintoista, sillä voidaan pinnottaa esim. vanha laattalattia tai keittiön välitila.kuvaHarri Koskinen on suunnitellut Saari-keittiöille uuden huonekalumaisen keittiökonseptin. Ihastuin erityisesti tuohon tummanvihreään väriin, joka on luonnossa hitusen syvempi sävy kuin kuvassa. Oma haavekeittiöni olisi ehkä juurikin jännän väriseksi maalatut alakaapit, esim. tumma petrooli, työtasot betonia ja välitila samanlaista metrokaakelia tiililadonnalla, kuin nykyisessä keittiössämmekin. Kiva jos perinteiset kaapistot saavat haastajia. Ja mahtavaa, jos värejä uskalletaan käyttää rohkeasti, tuommoiset tummat syvät sävyt sopivat moneen paikkaan ja ovat aina muotia.kuvaTämän syksyn ja joulun hittituote on varmasti usb-johdolla oleva luuri kännykkään. Hauska ja oikeasti aika kätevä, jos puhuu pitkiä puheluita, ei kuumene korva ja voi samalla käyttää puhelimen näyttöä. Luuri pysyy myös hyvin olkapään varassa ja kädet ovat vapainta. Noita meille on varmasti tulossa Koodiin, luurin ovh-hinta on 39 euroa.kuvaKukapa voisi vastustaa By Nordin söpöisiä tyynyjä – katsokaa vaikka tuon pikkusiilin katsetta <3 Näitä on tulossa Koodiin ja tietty muutakin ihanaa kyseiseltä merkiltä.kuvaMiten olisi rouhea puujakkara – joka onkin oikeasti pahvia. Yhtä kaikki kätevä istuin tai pikkupöytä, se kestää 200 kg:n painon, joten siinä voi huoletta istahtaa. Jakkaroita on hauskoissa kuoseissa ja se on pakattu litteään pakettiin. Hinta oli tosi edullinen, mutta nyt en muista tarkkaan mikä se oli. Koodiin tulee näitäkin 🙂kuvaOlen aina diggaillut neonkirjaimista, nämä Selettin ovat ihanan hentoja.kuvaKorkkivalaisimet ovat myös Selettin. Tykkäilen kovin niistä, materiaali on pehmeän kotoisa ja muoto mukava.kuvaVaja Finlandin keramiikan kuviointi ihastutti kovasti, myös tuotteiden muotoilu on erittäin onnistunut. Kerrassaan kaunis astiasto.kuvaTyypit on kiertäny messut ja kassiin kertyi pieni pino esitteitä. Yleisesti voisin valitella samaa kuin joka muukin vuosi – oikeastaan aika turhat messut ammattilaisille. Kaikki tuotteet joita liikkeeseen ajattelimme, olivat jo ennestään meille suunnilleen tuttuja. Parasta messuilla on tuttujen näkeminen. Mutta miten siellä voi olla niitä kammottavia möhkösohvia ja nojatuoleja, polyesterverhoiltuja sänkyjä missä on upotettuja kristalleja (hui), bling bling. Huoh.Tällaista täällä tänään, huomenna töihin ja sitten viikonlopun viettoa 🙂

6 Comments

 1. Nuo "puiset" pahvijakkarat ovat todella hauskan näköisiä! Vinkkaahan tämänkin blogin puolella kun niitä on Koodissa saatavilla. Meillä on muutenkin suunnitelmissa viikonloppureissu Turun suuntaan, voitaisiin poiketa samalla sitten sisustusostoksillakin 🙂

 2. Ihanat poiminnat messuilta.
  Hitsi, kun harmittaa että meillä oli siellä niin kiire. Olisi pitänyt lopuksi kiertää vielä uudestaan se alue, jossa oli eniten uutuuksia.

  Ja ihmettelin myös, että miten siellä oli suuri osasto niitä karmeita möhkösohvia ja huonekaluhallikamaa. Ymmärrän kyllä, että niillekin on kuluttajakuntansa, mutta eivät ne minusta Habitareen sovi. Mitä uutta muotoilua tai designia niissä on?

 3. Harmittaa niin kovasti, ettei nyt ollut mahdollisuutta lähteä messuille, niin paljon kaikkia ihanuuksia on blogeissa näkynyt!

  Milloinka noita By Nordin suloisia tyynyjä mahtaisi olla tulossa Koodiin? Onkin pitänyt käydä moikkaamassa teitä Koodissa, mutta työt ja raksa on pitänyt niin kiireisinä, ettei paljon muuta ole kerennyt tehdä!

  Kivaa viikonloppua!

 4. Anonymous

  Hei Anne,

  By Nordin Gallopping Horses-tyynyä haikailen, eikös sinullakin ole sellainen? Habitaressa sanoivat, ettei Suomessa heidän tuotteitaan myydä, mutta teillä siis myydään? Mietin että tilaanko netistä vai joudunko tekemään reissun Turkuun =)
  Laura

 5. Anne Malia

  anna-liisa:
  Sanos muuta! 🙂

  PiaS:
  Ilman muuta vinkkaan, ovat niin kivoja, että saatan kotiuttaa itsellenikin yhden 🙂
  Että tervetuloa vaan Turkuun!

  suvim:
  No meilläkin oli vähän kiire aikataulu, ei ollut aikaa ihan kaikkeen perehtyä ja fiilistellä.

  Mä en jaksa ymmärtää miksi sinne aina tulee niitä möhkökalusteita ja kiinnostaako sisustuksesta kiinnostuneita ne, eikö messuille kuitenkin vaivauduta, jos sisustus kiinnostaa…mielenkiintoinen yhtälö.

  I:
  Ei siellä kuitenkaan niin paljon kiinnostavaa ollut, siis mitä ei hyvistä sisustusliikkeistä bongaisi muutenkin 🙂

  Meille tulee muutaman viikon päästä By Nordin syystäydennykset! Ihanaa 🙂

  Laura:
  No pöh, miksi niin sanoivat?! Meille he taas sanoivat kertoneensa kaikille että Koodista löytyy heidän tuotteensa.

  Joka tapauksessa, meille saapuu muutaman viikon kuluttua täydennykset ja siinä varmasti tulee myös tuota ihanaa tyynyä joka minullakin on. Laitellaan sitten tyynyä kyllä postiin, jollet tänne Turkuun saakka pääse 🙂 Postaillaan Koodin blogiin heti tieto, kun lähetys on saapunut meille! Tai voit meilata jo valmiiksi tilauksesi shop@sisustuksenkoodi.fi osoitteeseen, niin ilmoitamme henk.koht. sinulle kun toivomasi tyyny on tullut.