kuvakuvakuvakuvachloe bootskuvaKuvia eilisillalta, jolloin yritin saada inspiraatiota hyllyjen järjestelyyn, tsemppinä toimivat muotilehdet ja instagramin räplääminen – noh, niihin se aika menikin ja hyllyt ovat edelleen vailla järjestystä. Mutta on sentään hyllyt ja tanko. Järjestelin tankoon Hayn ohuet kangaspäällysteiset henkarit, ne sopivat sävyltään vastapäisen seinän tapettiin. Tarkoitus on pitää tuossa rekissä esillä vain valikoituja vaatteita, nyt siihen on lähinnä nosteltu jotain kokeeksi.Valokuvaaminen iltapimeällä on taas haastavaa. Onneksi on laadukas kamera, voi vääntää ISO-arvot kaakkoon, toki kuvissa se näkyy kohinana. Mutta eipä sitä pimeällä paljon kummempia otoksia saa aikaiseksi, sähkövalo kun vaan ei ole hyvä kuvausvalo. Ulkoista salamaa en tykkää käyttää, pitäisi harjoitella sitä paremmin, sellainen kun kerran on.Eilen illalla me poltettiin ekaa kertaa takkaa, olipas se kaunis, niin mieletön tunnelma.Me yesterday evening, trying to sort out my clothes piles, but I ended up with magazines and instagram.

2 Comments

  1. Anonymous

    hei..ihana tilava vaatehuone..
    mikä tämä hyllyjärjestelmä on ? kertoisitko?

  2. Malia (Anne)

    Heissuli, olen saanut yhden ylimääräisen pikkumakuuhuoneen omaksi pukeutumishuoneekseni – ihanaa 🙂 Hyllyjärjestelmä on Ikean Stolmen, kätevä kun sitä ei tarvitse porata seinään, on sitten helposti siirrettävissä pois jos tilalle haluaa jotain muuta.