kuvakuvakuvaMeillä on uusi jakkara, se on peräisin miehen kotoa, koko elämän mukana ollut ja kovin rakas. Siro pieni istuin sopii mihin vaan, vaikkapa asetelman kantajaksi. Nyt se on isäni taulun alla, värit sopivat hyvin yhteen. Koristeeksi pääsi Tom Dixonin kuparilyhty – minäkin siihen sorruin, on se vaan niin kaunis. Oli pakko laittaa kattovalot päälle kuvia ottaessa, nappasin kuvat äsken iltamyöhällä, tuikussa liekki palaa niin nätisti iltapimeällä, se ei välity näistä otoksista.Tom Dixon Etch tea light holder,  I just love it.

3 Comments

  1. Kauniita kuvia ja ruskanvärejä. Pihkalan Annalla myös asetelmakuva, jossa samainen tuikkulyhty:). Kyllä se vain on saatava itsellekin, mikähän sen hinta mahtaa olla?

  2. Anne Malia

    Hanna:
    Kiitos Hanna 🙂
    Juu molemmat sorruttiin tuohon, sellaista se on kun yhdessä pähkäillään, heh. Ja voin suositella, on niin kivan erilainen esine. Hinta on 61,50 e ja meilaa vaan Koodiin jos sellaisen haluut niin pistetään postia tulemaan!

  3. Itseltäni löytyy tuo sama aivan ihana tuikkulyhty, mutta en ole siinä vielä ehtinyt tuikkuja poltella. Mietin tässä, että kuumeneeko lyhty kovin kun siellä on tuli siällä? Pitääkö esim olla joku alusta vai uskaltaako laittaa pöydälle noin vain? Kiitos 🙂