kuva(jakku Zara / t-paita Indiska / farkut Acne / lenkkarit Adidas / käsikoru Dyrberg&Kern)Olisin kai voinut muistaa laittaa huulipunaa kuvaan, pieneksi piristykseksi tuohon harmaaseen kokonaisuuteen. Tämä on minun jakkutyylini, jalassa nyt lenkkarit, mutta jos vaihtaisin ne korkkareihin, asu muuttuisi totaalisesti. Mikä se on, kun nyt ei huvita enää laittaa ballerinoja jalkaan, ja korotkaan ei houkuta – se on se lenkkari-ihastus. Olo on ainakin kuin tohveleissa.This is my look today. So basic with jeans & blazer combo. I seem to go everywhere with sneakers, well they are too comfy.

4 Comments

 1. Kiva asu. Kävimme kööpenhaminassa viikonloppuna ja siellä miesten päällä näkyi samanlaisia asuja. Olivat tosi tyylikkäitä, sekä miehet että naiset. Kivat kengät.

 2. Ihana jakkutäti ja supersöpöt lenkkarit! Toinen asia ei kyllä varsinaisesti kuulu tänne blogiin, mutta onko teillä Koodissa Hayn marmorileikkuulautoja?

 3. Anne Malia

  Terhi:
  Heh, oon myös ymmärtänyt että tanskalaiset kulkee nyt aika paljon lenkkareissa 🙂 Köpis on varmaan ihana, ei ole tullut koskaan käytyä.

  Sara K:
  Kiitos vaan ihanainen 🙂
  Juu, meillä on vielä jokunen marmorilauta jäljellä! Se on i h a n a 🙂

 4. Anonymous

  with such slim legs you can wear what you want:) greetings Kasia_35 (from holidays)