paris fashion week outfitparis fashion week outfit(armypaitis Zara / Kiss-teeppari miehen kaapista / farkut Zara / laukku 3.1 Phillip Lim / ballerinat Repetto)Aika raisu tuo Kiss-paita. Se on kuulkaas aitoa 80-luvun kamaa, löydetty miehen aarrekätköistä. Päätin tänään heittää tyylikkään Pariisittaren romukoppaan ja olla mukavissa rennoissa vaatteissa. Armypaitis on uusi löytö Zarasta, se toimittaa takin virkaa. Jalassa supermukavat kengät, joiden kanssa sattuikin hauskasti katuvilinässä – eräs viehättävä neito (joka oli muuten pukeutunut hypessä olevaan Kenzo-kollariin), pysäytti minut ja kysyi mistä olen löytänyt nudet Repettot, hän on kuulemma etsinyt niitä joka paikasta.Huomatkaa myös hiukset, ne ovat auki ja jopa suoristusraudalla siloitellut. En kyllä yhtään viihtynyt tuulisella ilmalla avoinaisella kampauksella, hiukset tarttuivat koko ajan huulipunaan 🙂Today I was dressed comfortably. Note the quirky Kiss t-shirt, I found it from my boyfriends closet, it is real one from the 80’s. Long day at my feet, but no hurting as these Repettos are made for walking. Actually, when walking the street of Paris a sweet girl stopped me to ask where I had found nude coloured Repettos, as she had been seeking those everywhere. Note also my hair, it is loose and I even straightened it – though I didn’t feel very comfortable like that, missed my ponytail.

3 Comments