kuvakuvakuvakuvakuvaEilen oli ihana kotonaoleilupäivä, tuntuu niin mukavalta, kun kerrankin ei ole mitään ohjelmaa viikonloppulle. Hengailtiin ja oltiin vaan. Takkaa ei vielä sytytelty, mutta puukoppa on jo haettu esille. Meillä on ihan simppeli takkamalli, ripustelin kokeeksi siihen nuo sarvet – saa nähdä jäävätkö tuohon. Puille on varattu Muuton harmaa kori, sillä on kevyt kantaa, eikä pohjasta varise roskat lattialle.Viikonloppua sulostuttamaan hankin jälleen Pia Jaalalta jättimäisen Hortensian oksan, edellinen kesti 2 viikkoa maljakossa, toivotaan että tämä voi yhtä hyvin. Uusi hankinta syksyksi on meiltä töistä tuo Normannin valkoinen talolyhty, se on kyllä niin söpö.Terasilla yrttilaatikot rehottavat vehreinä, vielä saa hyvin satoa kaikista yrteistä. Pieni maissiviljelmämme on kasvanut valtavaksi, kohta saamme maistaa miltä itse kasvatettu maissi maistuu. Kyselinkin instagramin puolella mintulle käyttövinkkejä, sitä siis on vähän liikaakin. Nyt olen poiminut maljakkoonkin pienen nipun, se on aika ihana keittiön tasolla.Kävimme myös ulkoilemassa kauniissa syksysäässä. Välillä paistoi aurinko täydeltä terältä, sitten satoi yhtäaikaa auringon kanssa ja ehtipä tulla kunnon raekuurokin. Ihan kotimme lähellä on satumaisen kauniit maastot, metsää ja niittyä. Tuleepa kyllä liian harvoin samoiltua tuolla, kesällä se aika on kulunut omalla pihalla ja kävelylenkit on tehty lähinnä kävelyteitä pitkin.Mukavaa Sunnuntaita!Pieces of my saturday at home. I love when you can just lay around and do nothing, well maybe just visit outside with the dog Lettunen. We have a very beautiful forest nearby, must go there more often. 

2 Comments

  1. Anne Malia

    Voi niinpä, kotoilu on niin ihanaa, että joskus täytyy potkia itsensä tekemään jotain muuta 🙂

    Kivaa loppuviikkoa!