mulberry walletmulberry walletkuvaAjattelinpa esitellä teille käytössäni olevan lompakon. Jotkut saattavat muistaa kaikenlaiset hässäkät, jota olen lompakkojen kanssa kokenut. Lyhyesti; minulta on varastettu töistä kaksi kertaa lompakko, meni LV ja Prada. Eikä se riittänyt, vaan kun sain uuden Pradan, siitä hajosi vetskari, se korjattiin, hajosi taas, enkä sen jälkeen saanut yhteyttä heidän nettikauppansa josta sen tilasin. Eli nyt minulla makaa laatikossa lähes käyttämätön, käyttökelvoton Pradan lompakko. Noista vaikeuksista turhautuneena, olen tyytynyt käyttämään tätä n. 15-vuotta vanhaa Mulberryn lompakkoa. Ei ehkä ihan lempivalintani, mutta lompsa on tosi kestävä ja käytännöllisen kokoinen.Tämmöinen tarina lauantai-illalle.Here is my very very old Mulberry wallet. I really like the size and quality, altough it’s not the most beautiful one.

Comments are closed.