paris fashion week giovanna battagliaparis fashion weekparis fashion weekparis fashion weekTänään Viktor & Rolfin näytökseen astelleiden tyylejä. Yksinkertaisten ja neutraalien asujen vastapainona näkyy tosi paljon reipasta värien käyttöä. Nyt sekoitellaan tosi rohkeasti värejä, se itse asiassa toimii erittäin hyvin. Jo pelkin näyttävin asustein pärjää pitkälle jos haluaa olla väreissä. Muuten aiemmin hehkuttamiani maltillisella korolla varustettuja perusavokkaita löytyy täältä kenkäkauppojen hyllyiltä mitä erilaisimmissa väreissä. Etenkin jalokivimäiset värit ovat niissä suosittuja (kts. esim. alimman kuvan avokkaat).You could see lots of colourful outfits among the fashion crowds. They are cleverly mixing different colours and that looks great. By the way as I told you before, pumps with moderate heels are everywhere and you can spot them in many colours too.

6 Comments

 1. Korot näyttävät maltillistuneet. Viikko sitten ei Premiere Vision-kangasmessuilla juuri näkynyt korkeita korkoja, tosin jokainen alalla pidempään ollut ja messuilla käynyt tietää, että messuilla välimatkat osastolta toiselle ovat pitkät ja mukavuus on käyttäytymistä tärkeämpää pitkinä messupäivinä. Ei tosin kaupungillakaan paljoa näkynyt huippukorkeita korkoja.

 2. Tuon ekan kuvan harmaa mekko ! Tietääkö kukaan minkä merkkinen se on ? I just love it !!!

 3. Kuva nro 2. Täydellinen!!! Siinä ei ole mitään ihmeellistä, ei mitään kikkailuja ja silti niin ihana kokonaisuus! Viininpunaiset nahkahousut…harkintaan.

 4. Kivan kesäistä vielä siellä Pariisissa.. ja pirteitä värejä käytetään. Tuntuu että täällä pitäisi jo pukeutua mustaan ja harmaaseen.. koska luontokin alkaa siihen pukeutua.. tai riisuutua.. 🙂

 5. Anne Malia

  Lumo:
  Joo, kyllä niitä huikeita korkojakin vielä oli todella paljon, varsinkin niillä jotka saapuvat autoilla suoraan oven eteen ja näytökseen 🙂

  Mutta kiva muotisuuntaus kyllä 🙂

  Riesu:
  Ihana on tuo mekko, valitettavasti en osaa auttaa…vähän näyttää Stellan leikkaukselta, mut en oo tosiaan varma.

  karkki:
  Viininpunaiset nahkahousut on niin kivat. Sovittelin sellaisia Missoni/Lindex-mallistosta, mutta eivät ihan istuneet mun ripakinttuihin – harmi.

  Marre:
  Juu täällä on sekä värejä että neutraaleja, kaikkea kaikkea. Sellaiset murretut värit sopii hyvin myös pohjolan pimeyteen.

  Liina:
  Kiitos Liina 🙂