tom dixon etchtom dixon etchPäivän ihanat asiat näissä kuvissa. Samujin raitapaita on vähän eri näköinen leveämpien raitojensa ansiosta, minulla on koko XL, ei se tuollaisissa niin tarkkaa ole. Tämän hetken mielilaukku on pieni ja se tulee 3.1 Phillip Limiltä. Kynsiin tummaa punaista Chanelilta, passaa raitapaitaan, samoin kun piristävän siniset Repetton ballerinat. Ninasille Turkuun oli muuten tullut juuri lisää Repeton ballerinoja (esim. aivan upea lakerinen sininen ja mustavalkoinen pepitaruutuinen), ovat mainiot sisäkengät töissä. Sisustusjutuista mukana Tom Dixonin tuikkulyhty Etch ja väriläiskänä isin taulu. Tykkään sommitella kuten näkyy :)Tänään meillä on töissä pienet kemut työporukan kesken, saimme hyvän syyn juhlia kun lupauduin Pantenen hiuskampanjaan – oikeastaan ihan sen takia että joudun vähän miettimään kampauksia, muutakin kuin ponnaria. Joten Pantenen sponsaamista kutsuista tulee sitten teille postausta.My favourite things today!

2 Comments

  1. Meinasin kirjoittaa, että 'herraisä miten hieno käsikoru, mistä?', mutta sehän olikin tuikkulyhty 🙂 Hieno sellaisenakin!

  2. Anne Malia

    Anna-Kaari:
    Oi että, olisikin aika päheä rannekoru tuollainen kuparinen pitsimäinen. Enpä ole paljon kuparia koruissa nähnyt, saapas katsoa jos kuparin muotiin tulo sisustuksessa poikii myös vaatepuolelle jotain.