”Yhteistyössä Pantenen kanssa”pantene pantenePonnaripää täällä terve!Olen mukana Pantenen uudistuneen Pro V-tuotesarjan kampanjassa. Tämän kamppiksen aikana haastan itseni kokeilemaan erilaisia kampauksia ja miettimään muutenkin hiusasioita vähän tarkemmin. Pantene oli luvannut sponsata kutsut, joissa sain kertoa kavereillekin uudistuneesta sarjasta ja jakaa tuotteita kokeiltavaksi. Päätimme oitis järjestää nuo kemut työporukan kesken. Työpäivän jälkeen on joskus kiva jäädä autioon liikkeeseen ja ottaa vähän rennommin kuin työpäivien aikana.Pantene on kehittänyt uudistunutta Pro V-tuotesarjaa seitsemän vuoden ajan. Tuotekehittelyssä on erityisesti paneuduttu erilaisten hiustyyppien ongelmiin ja jokaiselle hiuslaadulle löytyykin omat tuoteensa. Lähes 20 000 naista ympäri maailmaa on testannut sarjan 600 erilaista tuoteprototyyppiä.pantenepantenepantenepantenePäätin vaihtaa työvaatteet pois ja avata ponnarini. Suoristusraudan ja Pantenen tuotteiden avulla sain väännettyä hiuksistani työpäivän jälkeen pikakampauksen. Olen saanut itselleni jo aikaisemmin Pro V-sarjan kokeiltavakseni, yksi suurimmista tuotesuosikeistani on hiuslakka, se pitää todella hyvin, muttei tee hennoista hiuksista tahmaisia tai littanoita.pantenepantenepantenepantenepanteneOlimme saaneet valita tarjottavat Stockmann Herkun valikoimista. Tarjolla oli hedelmiä, juustoja, tapaksia, jokirapusalaattia, jauhelihatäytteisiä crepsejä ja jälkkärinä ihanaa mansikkamoussea. Viineinä Savia Viva-sarja ja vesi Pellegrino.pantenepanteneMeidän liikkeen porukka maistelemassa tarjottavia – minä, Tomi ja Maija. Muut juhlijat ovat Koodin taustavaikuttajia, tärkeitä yhtä kaikki.pantenepanteneStudio Coolpoolin Petri oli houkuteltu mukaan valokuvaajaksi, hän on jo vuosia ottanut kaikki tärkeät valokuvamme. Kiitos vaan Petrille tämänkin postauksen kuvista!pantenepantenepantenepanteneKiitos kovasti Pantenelle piristävistä kemuista, niiden jälkeen jaksoi kyllä aamulla hyvin mielin töihin. Tämä kampanja saa osaltani vielä jatkoa, tulen kirjoittamaan joitakin hiusaiheisia postauksia Pantenen juuri avatuille nettisivuille. Sieltä löytyy valtavasti tietoa ja inspiraatiota hiuksiin liittyen.valokuvat Studio Coolpool / Petri Kuosmanen

7 Comments

 1. hei.. ihananat hiukset, hyvin hoidetun näköiset.
  itsellä kuivat tosin vaalennuksesta johtuen…
  ennen suosikki hoitoaine pantene kuiville ja rasittuneille hiuksille ( ruskea pullo) ei löydy enään valikoimista.. miksi??

 2. Anonymous

  Ihanat kemut teillä ollu. Ja sinä olet todella nättinä! Teitkö raudalla ja jollain hiustuotteella itsellesi nuo kauniit hiuslaineet?

 3. Kivat Bileet ja ihanat kuvat,pimeä sateinen syksykin unohtuu,noita katsellessa.

 4. I apologize, I am only able to write in English. What is the interesting food in the third photo from the bottom?

  I enjoy your blog very much!

 5. Istutte ihanilla ruokapöydän tuoleilla, vihdoinkin bongaan tuolin johon ihastun heti! Mutta, onko teillä niitä liikkeessä valkoisina…? (tarkoitan siis tuolia, jonka selkänojassa on kaunis kaarre & 'aukko' :))

 6. Anne Malia

  SJ:
  Kiitos vaan, mun hiukset on luonnonkiharat ja pehmeät, joten vaikka ne ei ole kovin kuivat latvoista, itsestä ne on aina niin epäsiistin näköiset 🙂

  Tuotesarjan uudistuksen jälkeen Pantenen normaalien/paksujen hiusten tuotevalikoimassa on edelleenkin Repair&Protect shampoo ja hoitoaine kuiville ja rasittuineille hiuksille.

  Anonyymi:
  Kiitti 🙂 Aina kun jaksan väkertää hiukst auki, käytän suoristusrautaa, sekä suoristamiseen että laineisiin. Eli suoristusraudalla tein 🙂

  Saima:
  Voi miten kiva kuulla, sillä meillä oli kivaa 🙂

  Holly:
  English is okay 🙂 It's super nice to hear that you enjoy my blog. The food you asked for is strawberry mousse – very delicious!

  Terhi:
  Juu, oli kyllä 🙂

  Kaisa:
  Noi tuolit on kyllä ihanat, niissä on superhyvä istua. Tuoleja saa useissa väreissä, myös siis valkoisena. Löydät tuoleista enemmän tietoa valmistajan sivuilta http://www.stua.com Meiltä voi tilata tuoleja, niiden hinta on n. 270 e muistaakseeni 🙂