paris fashion week balmain street styleparis fashion week balmainparis fashion week balmain show street styleparis fashion week balmainEnsimmäisten street style-kuvien myötä terkut Pariisista. Matka alkoi vähän takkuisasti ja säikähdyksellä – matkalaukut eivät saapuneet samaan aikaan perille. Onneksi ne kuitenkin löytyivät ja tuotiin illalla hotellille. Hetken jo mietin kauhukuvia kadonneesta Chanelista ja muista ihanuuksista. Muuten täällä kaikki hyvin, on ennätetty levätä ja vähän paiskia töitäkin. Yllä olevat kuvat ovat Balmainin näytöksen edustalta.Few street style shots outside Balmain show. This trip has gone really well, despite the first hours of horrow due missing luggage, but luckily they got back to us. So everything is cool, more updates on fashion week styles coming up.
 

Comments are closed.