paris fashion week tamu mc phearson all the pretty birdsAina kivan värikkäästi ja hauskasti pukeutuva muotitoimittaja / bloggaaja Tamu McPherson poseerasi minulle, ennen kuin hänelle tuli sekunnissa kiire rynnätä kuvaamaan.paris fashion week vanessa trainaKirjailija Danielle Steelin tytär stylisti Vanessa Traina on kyllä todella eteerinen luonnossa. Hänen tyylinsä on ihanan yksinkertainen ja pelkistetty.paris fashion week balenciaga sweaterBalenciagan jumpperi on todella suosittu muotiväen keskuudessa, bongain noita teksipaitoja ties kuinka monta. Huomatkaa tässäkin asussa ponnari/nuttura ja avokkaat.paris fashion week susie bubbleBloggari Susie Bubble on herttaisen ja ujon oloinen, hän kävelee söpösti aina vähän pää alaspäin suunnattuna. Tämä bloggari ei kiertele näytöksen liepeillä, hän astelee kutsujen kera sisälle.paris fashion week dior showTämän naisen asu on todella yksinkertainen, mutta bleiserin miehekäs leikkaus tekee asusta modernin. Huomatkaa myös miten kivoilta chinot näyttävät tuollaisessa siistimmässä kokonaisuudessa.Yllä olevat kuvat Diorin muotinäytöksen ulkopuolelta. Tänään ennätimme kahteen näytökseen, Dioriin ja AF Vandevorstiin, jossa olimmekin sisällä kuvaamassa itse muotinäytöstä. Olipas upea kokemus päästä mielettömän hienoon vanhaan rakennukseen ihastelemaan kattokruunuja ja seinäklumeluureja kaiken sen muotihässäkän ympärillä. Laitan myöhemmin kuvaa tuosta tilaisuudesta.Muistattehan käydä katsomassa myös Mr Coolpool-blogissa Pariisin kuvia. Lisäksi muotiviikkojen menoa löytyy päivittäin AVA:n facebook-sivuilta, jonne Petri on kuvannut fiiliksiä.These pics are taken ouside the Dior show. The weather turned out really sunny and wonderful. I really like how Tamu McPhearson wears colour and pattern. Vanessa Traina is alwys so delicate and stylish. You don’t know how many of those Balenciaga sweaters I have seen here in Paris – they seem to be so popular now. Susie Bubble so cute and amazingly styled as always. The lady in chinos wears perfectly cut blazer.

Comments are closed.