paris fashion weekparis fashion week tiger wool coat(villakangastakki Tiger / kimallusneule Reed Krakoff / farkut Current Elliott / lenkkarit New Balance / laukku Mulberry)Oma asuni oli tänään tosi beige. Vannon, etten ole etsinyt beigejä asioita, ne ovat vaan kävelleet vastaani. Tässä monta koottuna kokonaisuudeksi. Päätin pitää itseni lämpimänä joten päälle vetaisin Tigerin ihanan pehmoisen villakangastakin, oli hyvä valinta, sillä päivän sää oli epävakainen, välillä vähän satoikin.paris fashion weekTässä olen vähän ostoksilla. Balmainin näytöspaikan, eli Grand Hotellin vieressä, on Nine West-kenkäkauppa, sen ikkunasta bongasin etsimäni malliset avokkaat – kapoisalla kärjellä ja järkevän korkuisella korolla. Kipitin kauppaan sovittamaan mokkapumpseja, ne olivat todella mukavat jalalle ja hinta reilun satasen, joten pääsivät mukaan. Haluan vastaavat vielä mustina, sit oon tyytyväinen.kuvaTässä kengät kuvattuna Grand Hotellin kukkaruukussa. Muotiviikoilla se on hauskaa, kun kukaan ei katso kieroon, vaikka tekee jotain outoa :))Päivän tyylihuomiot:-nutturat, tuollainen kun minullakin sattui olemaan, en tiennyt kuinka suosittuja ovat, mutta noita oli älyttömästi-kirkkaan punaiset huulet-maltillisella korolla varustetut avokkaat-ruutukuosi (tyypit olivat seuranneet eilisen Driesin näytöksen, heh)Olin siis juttuineni hyvin samoilla linjoilla monen muun kanssa.My own outfit of today. I just happen to find beige things right now. Style notes: lots of buns and red lips, also court shoes with moderate heels were the thing. And I saw few checked details, people might have been inspired by the Dries Van Noten show from yesterday.

12 Comments

 1. Anonymous

  olet nättinä näissä kuvissa! kaunis kokonaisuus:)

 2. Tosi kiva asu ja tuo Mulberryn laukku on tosi kaunis. Erilaiset beiget materiaalit ja sävyt näyttävät yllättävän hyvältä yhdessä.. Ihanat korkkarit löysit!

 3. Ilmeisesti minulla on jäänyt jotain oleellista nyt näkemättä; mistä olet löytänyt tuon Tigerin takin juurikin tuon värisenä? Pidä ihmeessä useamminkin tuollaista nutturaa, sopii täydellisesti sinun muutenkin tyylikkääseen olemukseen. Täällä odotellaan innoissaan kuviasi Pariisin ympyröistä.

 4. Anne Malia

  Anonyymi:
  Oi kiitos 🙂 tulipas hyvä mieli sun kommentista!

  Maria:
  Kiitti, olen itsekin vähän yllättynyt tästä beigejutusta, mutta huomasin että sävyt ovat hauskat yhdessä 🙂 Juu kengät on niin hyvät jalalle, se on mahtista.

  Aikku S:
  Kiitos kiitos 🙂

  mini:
  Löysin takin Jenny's Storesta Turusta. En vaan voinut vastustaa sitä, sen leikkaus on niin kivan väljä, just tätä hetkeä. Ja kiitos, viihdyn hyvin nutturassa, enköhän sutaise sen useamminkin 🙂

  Kuvia tulossa ja paaaljon :))

 5. Tosi kiva asu! Tykkään.
  Vuoden parhaat postaukset ovat taas käsillä.

 6. Tosi kivaa kuulla huomioitasi Pariisin muodista. Ihana asu, ihana takki!

 7. Anonymous

  Hei, asu polvesta ylöspäin, hiukset ja huulet näyttää kauniilta, mutta täytyy sanoa, että mielestäni nuo lenkkarit ja risaiset farkunkäänteet ei sovi tuohon yhtälöön…. Että sinänsä varmaan hyvä kenkäostos! 😉

 8. Hyviä uutisia laiskalle ponnaripäälle, täytyy harjoitella tekemään tollanen rennon tyylikäs nuttura!
  Ja jipii, maltilliset korkkarit sopii mulle, täytyy kaivaa maltilliset Louboutinit esille, en ole ikinä uskaltanut ostaa niitä superkorkeita.
  Kivoja kuvia, kiitos!

 9. Bienvenue Ranskaan.
  Meillä täällä Lyonissa on ihana auringonpaiste (vähän leuhkitaan),olisin kyllä mielelläni Pariisissakin.
  Nätti olet.Ihmettelin,että kuinka hyvin beige sopii vaaleallakkin tytölle ja nuttura aivan jolie.
  Nauttikaa olostanne täällä Ranskanmaalla.

 10. Anonymous

  Minusta noi lenkkarit on aivan ok asun kanssa. Pystyisitkö itse kävelemään koko päivän jossain korkkareissa??? Varmaan Maliakin kävelee päivän mittaan paaaljon, joten kunnon kengät, joilla jaksaa kävellä koko päivän, ovat aivan ehdottomat. Mitä itse olen matkustellut (viime vuosina tosi paljonkin), niin kyllä useimmiten turisteilla on kunnon kävelykengät tai lenkkarit jalassa, vaikka yläosa olisi vähän fiininpikin. Olen ihan kiinnittänyt asiaan huomiota, kun itsekin olen pohtinut että kehtaako lenkkareissa (ei ne tartte olla mitkään likaset valkoset juoksulenkkarit) kävellä jossain suurkaupungissa. Kyllä kehtaa sanon minä!! Malian asu on upea, lenkkarit tuovat vain särmää. Jossain Nykissäkin työmatkat saatetaan taittaa lenkkareissa ja vasta työpaikalla laitetaan korkkarit jalkaan. Andeliina