paris fashion weekparis fashion weekparis fashion week(takki Tiger / raitapaita Samuji / farkut Acne / kengät Jil Sander / laukku Chanel)Tässä vielä oma päivän asuni. Eiliset mukavat lenkkarit vaihdoin korkoihin, vaikka nuo ovatkin hyvät jalalle, koko päivä koroilla kyllä tuntuu nyt iltasella jaloissa. Chanelin laukkuja täällä näkyy taas enemmän kuin ehkä viime syksynä. Nyt niitä kannetaan vaihteeksi hihna kaksin kerroin. Nämä on näitä pieniä nyansseja, joita muotiasioissa joskus tapahtuu :)Seuraavaksi yritän pukea jotain vähän kevyempää ylle, täällä ilma on muuttunut aika lämpimäksi. Päivällä auringossa oli todella lämmin, minä hikoilin paksussa takissa.My own outfit today was very classical. I do have to do something else tomorrow. And the coat was way too hot a choice for today. You know, I noticed that people are carrying their Chanel bags the classical way now.

3 Comments

  1. Yksi asia mikä nyt tuli mieleeni, on sellainen, että Pariisissa ei taida koskaan sataa muotiviikkojen aikaan, vai olenko missannut sen täysin? Kuvia katsellessa – joko sinun tai jonkun muun – niissä paistaa aina aurinko ja vaalea hiekka vielä tuplaa valon määrän! 🙂