kuvakuvakuvajeanskuvakuvakuva Vapaapäiväni kului oikein hyödyllisissä merkeissä, sain kotona siivottua ja tuo miespuolinen kasasi pukeutumishuoneeseeni hyllyn. Stolmenin kasaus viivästyi hiukan viallisten pylväiden takia, mutta nyt on ehjät pylväät ja hylly kasassa. Kokonaisuudessa on leveämpi osa vasemmalla ja kapeampi osa oikealla. Leveästä osasta puuttuu vielä tanko ja laatikosto. Tanko on mennyt hukkaan tai jotain, sillä en löydä sitä mistään, laatikosto odottaa vielä kaupassa.Yhtä kaikki huoneeni alkaa näyttää vähän edistyneemmältä. Kuviin olen vain nostellut hyllylle satunnaisia pinoja, varsinainen järkkäily on vielä edessä. Täytyy vähän kartoittaa miten vaatteeni järjestelen. Stolmenin vasemmalla puolella on ovellinen kaappi, sinne päätyy kaikki kirjava ja sekalainen vaatevalikoima.Nämä otokset ovat tältä illalta, on jo vähän pimeää, huoneestani puuttuu valaisimetkin. Kattoon ajattelin vanhaa ruokapöydän yllä roikkunutta Flosin Glo Ball-valaisinta, se antaa niin kauniin tehokkaan ja tasaisen valon. Tapettiseinälle tulee vanha klaffilipasto ja sen päälle keräilen kivoja juttuja ja sijoitan pöytävalaisimen.Seuraavassa osassa sitten valmiimpia somistuksia ja yleiskuvaa.This is my dressing room which is about to be ready soon. I love that I can organize my favourite things so that I can see them.

5 Comments

 1. Wau, näyttää jo nyt kovin järjestelmälliseltä ja tehokkaalta. Jään odottamaan innolla kuvia lopputuloksesta.

 2. Anne Malia

  Riitta:
  Saas nähdä miten järjestelmällisesti onnistun organisoimaan tuon tilan, järjestelmällisyys ei ole vahvin puoleni 🙂

  Kuvia tulossa, kunhan saan kaiken nätiksi!

 3. Anonymous

  Anne Malia!
  Ikeaa…. Olen vähän pettynyt ammattisi huomioiden. Tapetti on kaunis.

 4. Oih, pukeutumishuoneestasi tulee varmasti todella ihana, odotan innolla kuvia valmiista tilasta!

 5. Anonymous

  it looks as the one I have from IKEA:) greetings from holidays Kasia_35