kuva(kollaritunika Dries Van Noten – Nina’s / farkut Acne / nilkkurit Chloé)Niin se vain on, kun kaupassa sormet osuvat kollariin, en voi vastustaa sitä. Uusin lisäys kokoelmiini on Nina’sin rekistä poimittu Dries Van Notenin tummanharmaa versio. Tämä onkin hiukan erilainen, vähän tunikamainen malli ja taskut tekevät paidasta rennon. Voisin kuvitella yhdistäväni kollarin myöhemmin syksyllä vaikka nahkahousuihin tai lyhyeen mustaan minihameeseen ja paksuihin sukkiksiin.juhani melender taulujuhani melender tauluTässä samalla esittelen joitakin isäni tauluja, jotka oleilevat olohuoneemme lattialla. Kiinnittelimme vanhempien täällä vieraillessa taulut seinille ja osa jäi vielä vaille sopivaa paikkaa. Oma lempparini on tuo asukuvassa oikealla näkyvä mustakehyksinen taulu, jossa on mm. nyt niin muodikasta kuparin sävyä. Taulu on ollut meillä vuosikausia edellisen kodin eteisen seinällä. Tässä heleässä ja vaaleassa kodissa se näyttää taas ihan erilaiselta.Kuvissa näkyy myös Bertoia-tuolin uusi lämmike. Tilasin Room21-nettikaupasta ohuen ja kookkaan lampaantaljan. Sen laatu on aivan ihana ja taljassa on jopa vesipesuohjeet. Tuon voi välillä heittää myös rahin tai sohvan istuimelle.My new sweater from Dries Van Noten, I like the soft material and the pockets on the sides. Also some of my fathers paintings in our living room, my favourite right now is the one with black frames. 

6 Comments

 1. tiinagarvey

  Ihanaa syysfiilistä! Nuo taulut ovat jotenkin erityisen mieleenpainuvia. Kauniita kuten tuo uudelleen stailattu tuolikin!

 2. Näyttää täydelliseltä luottovaatteelta, jotain vastaavaa kaipaisin omaankin kaappiini. Ehkäpä pitäisi unohtaa haikailu Kenzon Tiger sweaterin perään ja ostaa jotain järkevämpää vihdoin 🙂

 3. Oioi, harvoin löytää toisia taiteilijoiden tyttäriä!! Otin juuri omat asukuvat vanhempieni luona, taidetta taustalla, yllättäen. Mä saatan laittaa sulle vielä mailiakin tähän teemaan liittyen 🙂

  -M
  konkistadori.blogspot.com

 4. Anne Malia

  Jone:
  Totta, vaikka mulla onkin joku vastenmielisyys puolipitkien hihojen pukemisessa täyspitkien päälle :))

  tiinagarvey:
  Voi kiva jos noin on 🙂

  Aurora:
  No on kuule oikein hyvä ostos, eikä ollut järkkyhintainenkaan 🙂

  Toisaalta, onhan se Kenzo aika näyttävä!

  M:
  Oi että kurkkasin myös sinun puolellesi – upeaa taidetta sielläkin 🙂