Sarah Rutson(Bleiseri Lindex / toppi Espirit / housut Zara / avokkaat Jimmy Choo)Pitkästä pitkästä aikaa väsäsin kieli keskellä suuta asukollaasin. Kylläpä sitä aikanaan tulikin tehtyä näitä, jotenkin vaan ovat sittemmin jääneet vähemmälle. Mitä mieltä yleensä olette asukollaaseista ja toiveasuista?Selailin vanhoja Pariisin muotiviikkokuviani ja törmäsin tuohon Sarah Rutsonin asukokonaisuuteen. Taisinkin vuosi sitten hehkuttaa teille noita Celinén upeasti leikattuja housuja. Sarahin asu on oikein elegantti, joskus tulee menoja joissa täytyy olla astetta tyylikkäämpi kuin normaalissa arjessa, mutta kuitenkin ei ylipukeutunut. Sellaiseen tilanteeseen sopii täydellisesti hienosti kaavoitetut bleiseri ja housut. Seuraksi naisellinen simppeli toppi ja joka naisen vaatekaapin tärkeimmät ”hienot kengät”, eli mustat perusavokkaat.Pian teille on taas luvassa muotiviikkojen kuvia, sillä Pariisin liput on nyt lunastettu ja matkaa odotellaan kovasti. On taas ihan mahtava päästä muotiviikkojen hulinoihin ja toisaalta rentoutumaan lempikaupungissa – molempiin on varattu aikaa kymmenen päivän reissulla 🙂I found the picture of Sarah Rutson from my last falls Paris fashion week shots. I remember her Celiné trousers, they are so perfectly cut. You know what, I just booked a trip to Paris so there will be lots of fashion week pictures to come. 

2 Comments

 1. Ensinnäkin kiitos mukavista lukuhetkistä blogisi parissa. Oma tyylini sisustaa ja pukeutua on hieman erilainen, mutta nautin silti kauniin kotisi kuvista ja ajattomista vaatevalinnoistasi. Makusi on niin varma.

  Asukollaaseista pitäisin kovasti. Itse teen aina "omanlaisia" valintoja ja yhdistelmiä, joten on piristävää nähdä, miten joku toinen yhdistelisi asuja + asusteita.

  Mukavaa syksyä.

 2. Anne Malia

  Jade:
  Kiitos tosi kivasta kommentista 🙂

  Minustakin asukollaasit toisten blogeissa on kivoja, näkee erilaisia ajatuksia, miten yhdistellä juttuja.