dries van noten knitdries van notenPariisin matka lähestyy ja pakkailut on aloitettu. Tuskailin illalla matkalaukun edessä – sen sisältö oli enimmäkseen harmaata ja farkkua. Tuumiskelin, että jotain on tehtävä ja suuntasin tutkimaan Lindexille tänään saapunutta Missoni-mallistoa. Itselleni ostin lopulta tuon hameen, sillä se sopii hyvin rakastamieni perusneuleiden säväyttäjäksi. Hame on myös mukava päällä, talvella paksujen sukkisten kanssa mahtava työasu – silloin harvoin kun ei kulje farkuissa. Dries Van Notenin keltainen neule löytyi tietysti lempikaupasta Nina’silta, aina kun tarvitsee jotain spessua askel käy sinne. Oikeastaan tuo neule on aika hillitty, harmaat yksityiskohdat rauhoittavat raisun keltaisen ja malli on niin simppeli kuin vain voi olla. Nyt voin erottua hitusen harmaasta katukuvasta.Päivän asusta näkyykin pilkahdus yläkuvassa. Aamulla puin päälleni harmaat farkut, suoraan pyykkinarulta otetut, tietysti onnistuin kaatamaan aamukahvini housuille, mutta onneksi olin unohtanut aiemmin Acnen harmaat sarkashortsit töihin, ne siis päätyivät luonnonvalkoisen neuleen ja lenkkarien pariksi. Oikeastaan kivempi noin kun farkuilla.I’m soon heading for Paris and last night when packing I noticed that my suitcase was full of grey, no colours. So today I went shopping and added few pieces to spice up all that grey stuff.

9 Comments

 1. Ihana pusero<3

  Kannattaa pakata lämmintä vaatetta sillä syystuulet ovat nyt kylmimmillään. Ainakin joku superlämmin kaulahuivi:)

 2. Viime viikon aikana ilma viileni Pariisissa aika lailla, viikonloppuna oli kesäisen lämmintä, mutta mutta kun päästiin perjantaihin, oli jo kylmää ja sateista

 3. Siis aivan valtavan ihana yhdistelmä! Mä hypistelin tänään Raision Myllyssä tuota hametta, ostin kuitenkin pipon, mekon ja korun.

  Mahtavaa matkaa!

 4. Anne Malia

  red rose:
  Kiitos 🙂

  Juu pakkasin sukkiksia, huiveja ja neuleita – jopa hanskat ja villakangastakin :))

  Lumo:
  Joo, eilen ei ollut kovin vilpoista, satoi sitten illalla kyllä. Toivottavasti tämä sää tästä tokenee, ainakin ennusteiden mukaan huomisesta alkaen olisi parempaa 🙂

  Coco:
  Voi vitsit, olisin voinut muutakin missonia ostaa, mutta päätin tyytyä yhteen tuotteeseen 🙂 Pihi ennen Pariisii…

  Kiitos, matkan alku takkuili (laukut hävis, onneks löytyi), nyt se vaan tästä paranee 🙂

  Mona:
  Voi kiiti Mona 🙂

 5. Hehee, kävin silloin lauantaina kun Koodilta lähdimme vielä Nina'silla, ja TIETENKIN hipelöin tuota kyseistä happokeltaista neuletta! Näyttää varmasti huipulta sun yllä!

  Tein muuten niiden kirpparilöytöjen lisäksi yhden mahtavan hankinnan vielä Televisiosta – pitää esitellä se jossain vaiheessa City.fi:n blogissakin. Ootko muuten käynyt siellä, siis uudessa blogiosoitteessa? Entä Televisiossa?