hay felt coasterKirjoittelin Koodin blogin puolelle noista ihanista Hayn huopatableteista, mainitsinkin siinä kuinka tänään on ensimmäinen oikein syksyisen oloinen päivä. Aamulla piti laittaa valot päälle ensimmäistä kertaa, se jos mikä on syksyn tulon merkki. Tänään pitäisi tehdä viikonlopun siivous, hankkia kukkia maljakkoon ja suunnitella ruokapuoli. Ajatellaan nyt positiivisesti tätä syksyn tuloa, en ole vielä polttanut sisällä kynttilöitä tai takkaa, ehkäpä olisi aika tehdä se.Rakastan muuten ryppyistä pellavaa, se on aivan ihana esimerkiksi serveteissä. Helpottaa niiden pesurumbaakin, ei tarvitse silitellä, koska ovat paremmat ryppyisinä. Harvoin vaan tulee kahden kesken käytettyä kankaisia liinoja, pitäisi varmasti opetella.kuvaTomi ja minä saimme äsken kivan yllärin – Sorrilta tuotiin molemmille pari pussia heidän Gourmet-salaattisekoitusta. Siitäpä sitten jo osa salaatista on valmiina. Salaattilisuke-ehdotuksia otetaan vastaan :)Ruoka-asiasta muuten tuli mieleeni; huomasitteko että ihana Fanni&Kaneli-blogi on muuttanut tänne Evitan alustalle. Olen niin iloinen, että meidän joukkoon saatiin noin kiva blogi. Täällä on nyt kasassa aika mukava sekalainen joukko blogeja, vähän kuin joka aihealueeseen omansa. Uuden Evita-lehden numeron parissa viihdytinkin itseäni eilisillan, ja kun lehti on luettu, voi klikkailla noita naapureiden blogeja – lukemista riittää :)Kaunista viikonloppua!

2 Comments

  1. Nuo Hayn tabletit ovat varmasti kivoja, meillä on noita samoja harmaita, mutta pannualusina!

  2. Piti siis kirjoittaa "mutta pannualusia" eli pyöreitä.