apc knitapc knit(neule APC / farkut Current Elliott / nauhakengät Jil Sander)Ne jotka ovat lukeneet pidempään blogiani, tuntevat tämän asun osaset oikein hyvin. Viime talven lempparivillapaita oli tämä APC:n tummanvihreä villis. Myös Jil Sanderin kenkiä olen viimeisen kahden vuoden aikana käyttänyt ihan älyttömästi, silti ovat kuin uudet – sitä on hyvä laatu.Huomenna aamulla suuntaamme Tomin kanssa kohti Helsinkiä ja Habitare-messuja. Otan kameran mukaani ja kuvailen teille parhaita yksityiskohtia, toivottavasti siellä on kivoja juttuja. Ainakin tänä vuonna pitäisi olla enemmän ulkolaisia firmoja, moni kotimainen valmistaja kun ei kykene vuosittain osallistumaan noin kalliiseen näyttelyyn.If you have followed me longer, you have seen these things so many times. The APC knit is a favourite from last fall and those Jil Sander shoes, well I have worn them almost too much. But looking at those shoes, you can see what good quality is, they look like new after two years of use.

1 Comment

  1. Oi odotan Habitare kuulumisia! Itse en valitettavasti tänä vuonna pääse 🙁