acne africa pants(neule Benetton / housut Acne / nilkkurit Chloé)Melko tylsän asun piristeenä on housujen veikeä, jopa kalsarimainen koristelu 🙂 Neulepaita on Pariisin Benettonista, siellä noita perusneuleita oli isot pinot houkuttelevissa sävyissä – minä pyöritin sormea ja se jäi osoittamaan harmaata. Neule maksoi 29 euroa, aika paljon edullisempi kuin suomessa. Muutenkin täällä Benettoneissa tuntuu olevan liikaa muuta kuin heidän parhaita perustuotteitaan, kummallista.Sain tänään tilaamani paketin, ostin viikonlopuksi kotiin sinisen upean hortensian, suunnittelen tekeväni italialaisia lihapullia tomaattikastikkeessa ja mietin josko mies sytyttelisi illalla takkaan tulen. Semmoista viikonlopun virittelyä tiedossa. Siivouksista en jaksa tänään perustaa.Acne Africa pants are a great way to boost a boring sweater. Now great weekend you all!

7 Comments

 1. Minusta on kyllä kanssa erityisen tylsää, kun Benettonista ei löydy perusneuleita perusväreissä, jos ollenkaan. Eikä perushousuja.

  Kaikkea omituista sälää sieltä löytyy. Näyttää siltä, että Benettonin liike on ihan eri, kuin mitä se oli muutama vuosi sitten. Tai no, kymmenen vuotta sitten. Kuvittelin, että tämä on ehkä vain Jyväskylän liikkeen "probleema", mutta on se sitten vissiin yleistä muutenkin täällä Suomessa.

  Mutta myöskin tuntui siltä, että noitten perusneuleiden laatu oli vähän kärsinyt, kun alkuviikosta heidän neuleitaan hypistelin. Joitakin paksumpia villapaitoja liikkeestä löytyi, mutta perusneuleet olivat menneet sellaisiksi ohuiksi lärpäkkeiksi, jotka heti kättelyssä rypistyvät. Mulla on pari vanhaa vuosien takaa, ja ne ovat kyllä paksumpaa villaa.

  Hauskat silmälasit sinulla! Tykkään pyöreistä laseista. Mulla on yhdet vanhat pienet pyöreät, "Runebergin lasit".

  Tuo harmaa neuleesi sopii kyllä nätisti kuviohousujesi kanssa.

 2. Anne I feel I need comment on the glasses. you look so good! 🙂 Kasia_36

 3. tarumarja

  Ihanan rennon ja hyvännäköinen asu taas kerran! Kuviohousut on kyllä tosi kivat ja juuri tuollaisen klassisen basic-neuleen kanssa. Ostin kesällä Hopen pallokuvioiset housut ja niitä tuli käytettyä paljon. Tampereen Benetton on kanssa valikoimaltaan niin outo nykyään, että en sieltä mitään löydä.

 4. Täällä melki sama MENU,kun teillä Suomessa:Spahgettia ja sauce bolognaise.
  Minulla on keuhkoputkentulehdus,mutta ruokahalu ei ole vielä lähtenyt.Päivällä join kylläkin vaan pienen kevyet sopan,mutta nyt aion juoda jo pienen aperon ja syödä "soosini",joka on kiehunut punaviinissä ainakin 4 tuntia tai +.
  Takkaan olisin miellelläni laittanut valkeen,mutta talossa on +23,joten jätin väliin,mutta kynttilöitä ainakin 7.Ihanaa WE ja kivaa lauantai-iltaa.

 5. Anne Malia

  Helena:
  Samaa mieltä Benettonin vaatteista. Joskus vuosia sitten se oli ihan lempparikauppani, ostin aina pinot perusneuleita, housuja ja hameita. Siihen aikaan noita housuja ja hameita sai vielä villasekoitekankaisina, nyt taitavat olla silkkaa polyesteriä kaikki. Jotenkin tavallisten vaatteiden malli on heillä vanhahtava, tiukkoja paitiksia ja takkeja, kaikissa jotain efektiä.

  Totta myös tuo mitä sanoit neuleista, laatu on ohentunut. Joskus Benettonilla on ihania paksuja yksinkertaisia lambswool-neuleitakin, sellaisia kun saisikin vielä…

  tarjumarja:
  Kiitti 🙂 kuviohousut on kivoja piristysvaatteita. Samat ongelmat siis kaikissa Benettoneissa. Jos olisin itse kauppias, ostaisin hirmuiset pinot niitä tylsimpiä juttuja ja laittaisin esille houkuttelevasti pino tolkulla samaa mallia kaikissa väreissä – sellainen saa ostohimoja aikaan :))

  Marjori:
  Namskis, kuulostaa niiiin herkulliselta tuo pitkään keittämäsi soosi. Toivottavasti olet jo päässyt eroon taudista, niin ruokakin maittaa kunnolla 🙂
  Mukavaa loppuviikkoa!

 6. Pakko kommentoida että ainakin raisiossa myllyn benettonissa oli monta hyllyllistä juuri samannäköisiä neuleita eri väreissä ja hintaa taisi olla aivan saman verran kuin olit omastasi maksanut pariisissa!!

 7. Anne Malia

  Voi että, kiva kun kerroit, täytyy ehdottomasti yrittää piipahtaa katsomassa. Miten olin muistanut että ne maksaa täällä suomessa enemmän, mutta hyvä jos ei 🙂 Kiitos vielä vinkistä!