paris fashion week street styleparis fashion week emmanuelle alt geraldine saglioViimeiseltä muotiviikkopäivältä, Miu Miun näytöksen edustalta, löytyi pari farkkuasuista inspiraationlähdettä. Ylemmässä kuvassa on kivasti yhdistelty farkkupaita ja juuri oikean malliset boyfriend-farkut. Sininen Chanelin laukku sopii täydellisesti korostamaan asua.Alemmassa kuvassa ranskan Voguen Geraldine Saglio ja Emmanuelle Alt kiiruhtavat näytökseen. Valitettavasti ennätin nappaista kuvan vasta heidän mentyään ohitseni. Toisaalta sen takia satuin kuulemaan muotiväen kommentteja Emmanuellen asusta – kerrankin hänellä kuulemma jotain erilaista päällä 🙂 Huomatkaa Emmanuellen (oikealla) farkkujen lahkeet, haluaisin juuri tuon malliset ja pituiset, mieletön pari avokkaiden seurana.I love everything in jean, you know that. These ladies are snapped outside Miu Miu show. I overheard positive comments on Emmanuelles outfit – finally she is wearing something different.

6 Comments

 1. Kiitos muotiviikon postauksista.Mielenkiintoista,kun ei itse pääse paikan päälle.
  Ostin 30% alennuksella boyfriend-farkut ja ajattelin,että ne ovat ihan out kun kerran olivat alennetut,mutta tuumasin,että talvella ne sopivat hyvin saappaitten kanssa ja huomasin ilokseni,että kysyiset housut ovat ihan in vieläkin.JUPII et merci A-M.
  Ostitko mitään kivaa kotiin Pariisista?

 2. Anonymous

  Ensimmäinen kerta kun blogiasi vilkaisen, ensimmäiseksi tuli ärsyynnys virheellisestä sanasta "Farkkuista". Ethän kirjoittanut sitä tosissasi?

 3. Anne (Malia)

  Marjori:
  Oi, kuulostaa hyvältä tuo farkkulöytösi. Tosiaan boyfriendejä näkyi paljon, eli ihan in olet 🙂

  Ostin muutaman neuleen, avokkaat ja huivin…en siis paljon mitään 🙂

  Anonyymi:
  No voi harmi. Tällä kertaa kirjoitin farkkuista ihan tosissani, tarkoitin farkkukankaista juttua=farkkuista, en ikään kuin kommentointia yleensä farkuista – muuten olisin kirjoittanut farkuista. Nyt tosiaan tarkoitin farkkuista = farkkukankaista vaatetta. Kieltämättä kyllä otsikon sanan voi käsittää virheellisesti kirjoitetuksi.

  Muutenkin kirjoitan rennosti, puhekielityyliin. Välillä täällä on varsinkin hassuja sanajärjestyksiä (koska haluan kirjoittaa kuten puhun) ja myös välimerkkivirheitä (se on heikko kohtani), mutta yleisesti pyrin välttämään varsinkin yhdyssanavirheitä yms. Lisäksi huomasin joitakin näppäilyvirheitä noissa Pariisin raporteissani, olin niin väsy iltaisin, että pääsivät livahtamaan tekstiin.

  Toivottavasti kuitenkin palaat tänne uudelleen 🙂

 4. Minä ainakin heti ymmärsin otsikon oikein, että nyt asut & kuvat ovat farkkuisia 🙂

 5. Anonymous

  Käyn täällä blogissasi säännöllisen epäsäännöllisesti kurkistamassa juttujasi ja täytyy sanoa, että kiitos näistä Pariisin kuvista, ovat aivan ihania! Näistä löytyy inspiraatioita moneksi asuksi ja ihanaa katsoa, kun ihmiset ovat pukeutuneet kauniisti ja mielenkiintoisesti.

 6. Anne Malia

  option x:
  No kiva kuulla 🙂 ajattelin jo että ilmaisinko todella hassusti asian, heh.

  Anonyymi:
  Hei todella mahtava kuulla 🙂 Jaettu ilo on paras ilo ja siksi on ihana postailla noita kuvia teille!