kuva(neule Benetton / ruutupaita Wrangler / farkut Acne / avokkaat Givenchy Nina’s)Jaahas, hameen jälkeen on palattu ruotuun, elikkä farkkuihin. Ruutupaita on otettu taas käyttöön ja kunniaan, kiitos Dries Van Noten-inspisten. Joku luonnehti hänen tuoneen taas vanhaa grunge-henkeä esiin, hienostuneella tavalla kuitenkin. Siitäpä tulikin mieleeni muistoja ajalta, jolloin Marc Jacobs suunnitteli kohutun grunge-kokoelman Perry Ellisille. Oi miten silloin ihailtiin ruutuja ja pitkiä pikkukukkaisia mekkoja. Tuohon aikaan hankittiin oma pikkukukkainen pitkähelmainen mekko Vero Modalta. Muistaako kukaan muu noin vanhoja juttuja?!Tänään touhuskelin taulujen kanssa. Vein taidelainaamoon kuvassa näkyvät isin työt. Innostuin vähän aiheesta ja kirjoitin Koodin blogiin pienen postauksen taidelainaamosta. Muistutan teitäkin taiteen hienoudesta, taidelainaamo on aarreaitta josta varmasti löytyy jokaiselle jotakin.kuvakuva 

Comments are closed.