paris fashion week street stylePäivän ihastuksen kohde on kuvan neitosen harmaa villakangastakki. Tuollainen ylisuuren bleiserin ja muhkean villakangastakin välimuoto olisi aivan ihana. Takin värikin on täydellisen sävyinen harmaa, ei liian tumma eikä liian vaalea. Muutenkin kuvan asu on kiva, yksinkertainen. Veikkaan että aika monen teidän lukijoidenkin mieleen. Valkoiset farkut ja harmaa on raikas yhdistelmä, ripaus pantteria tuo vähän jännitettä. Ei mitenkään jännittävä kokonaisuus, mutta eihän aina tarvii räväyttää.This simple outfit which I spotted at Paris fashion week is really simple and stylish.

11 Comments

 1. Olet aivan oikeassa, täydellisen harmaa ja kivan mallinen takki! Kiitos näin jälkikäteen siitä, että sain olla tällä tavalla Pariisin muotiviikoilla matkassasi! Tekemäsi huomiot olivat tosi mielenkiintoisia<3<3

 2. Ihana asu.
  Huomasitko kun kaikilla kolmella neitokaisella on tuota "gepardia" muodossa tai toisessa?

 3. Eikös sinullakin ole sellainen Zarasta ostettu harmaa takki, jossa on pystykaulus? En muistaisi asiaa kenties muuten, mutta itselläni on samanlainen.

 4. Kääk, kenen ballerinat? Mun on pakko saada! Noi olis varmasti ne täydelliset mitä aina etsin!

 5. Anonymous

  Hei, olisikohan sinulla antaa vinkkiä tyylisestäsi vuodesohvasta kun budjetti noin 500 euroa… Kiitos jo etukäteen! Emilia

 6. Anonymous

  Hei! Ostin juuri tuon samaisen takin Espanjan Zarasta tai ainakin aivan samanlaisen. Siinä oli selän vuoriosassa hauska "karvavuori", että Suomessakin tarkenee;)

 7. Moro,
  Kyseinen takki löytyy Zarasta TRF-osastolta. Minulla on tämä. <3. Vastaavat kengät löytyy myös ja hommasin ne Din Skosta :D. Ihana. Kertakaikkisen ihana luukki. <3

 8. Anne Malia

  Nipsuli:
  Niin on, tuo takki on todella kiva 🙂

  Oi miten kivasti sanottu Pariisin matkasta <3

  Sini:
  Eikö! 🙂

  Maiti:
  Asu on kivan simppeli 🙂
  Joo, hihittelin sitä, eläinkuosillisia monin kappalein.

  MJ:
  Juu on mulla, se vaan on pari numeroa liian suuri, kun halusin sellaisen ja ostin alerekistä vaikkei mun kokoa ollut enää jäljellä 🙂 Pitääpä sovitella sitä uudestaan.

  Karkki:
  Voi kun tietäisin! Ihanat on!

  Emilia:
  En keksi tuohon budjettiin nyt muuta kivaa kuin Ikean PS-mallin, siskolla Valkoisessa Harmajassa on se saunatuvassa ja olen nukkunut siinä makoisat unet. Oikein kiva nuorekas sohva, hyvä istua ja nukkua.

  Yksi vaihtoehto vuodesohvaksi voisi olla vanha perinteinen laverisänky, niitä saa vanhain tavarain kaupoista halvalla. Maalaa rungon ja verhoilee patjat uudestaan, tulee tosi kiva. Sitten vain liuta isompia ja pienempiä muhkeita koristetyynyjä. Itse valkkaisin tuon vaihtoehdon minibujdetilla.

  Sellaisia huonekaluhallien halpoja vuodesohvia en edes harkitsisi – missään tilanteessa.

  Anonyymi:
  No hitsi, kiitos vinkistä, täytyypä kurkistaa josko täällä olisi tuota Zarassa!!

  Aria:
  Kiitos sinullekin vinkistä!! Ja pitää käydä tsekkaamassa myös nuo ballerinat 🙂 On ihana luukki.

 9. Onpa kyllä ihana asukokonaisuus. Itseä vähän ärsyttää se nykyinen pakollinen "räväytys" kaikissa asuissa. Minusta tyylikkyys riittää, kuten kuvasta näkyy. Myös sinun tyylistä pidän kovasti 🙂

 10. Anne Malia

  Niin on 🙂 Siis minäkin tykkään tylsistä asuista, mutta räväköistä asusteista :)) varsinkin kengistä. Niiden pitää olla asun kruunu.
  Ja kiva kuulla, että pidät tyylistäni!