kuvakuva(hame T Alexander Wang / neule Isabel Marant / sukkikset Wolford / nilkkurit Chloé)Kipittelin tänään töissä helmat hulmuten, ainakin niin paljon kuin tömäkän neopreenikankaan olemus hulmuaa. Hame on uusi ostos; Pariisissa ihailin leveitä helmoja ja halusin sellaisen omaankin vaatekaappiin talven villapaitojen seuraksi. Väri on tummansininen, kohtelen sitä kuin mustaa, se sopii ihan kaikkeen. Tämä hamemalli käy varmasti aika monenlaiselle kropalle, vyötärö tulee suhteellisen korkealle ja on napakka, helmat levenevät ennen lantion kaarta, tarvittaessa siis laskokset peittävät tai hämäävät leveyttä. Neopreeni on kankaana miellyttävä, jämäkkä mutta samalla pehmoinen.Tänään ilmestyi ensimmäinen kirjoitukseni Pantenen how is your hair-sivustolle. Käykäähän katsomassa, sivuilla on muutenkin paljon kivaa luettavaa hiuksiin liittyen.My new skirt fron T Alexander Wang, this is so good with all my sweaters.

8 Comments

 1. Anonymous

  Voi kuinka kauniisti sopii sinulle vähän tyttömäisempikin asu! Upea kokonaisuus! 🙂

 2. Aivan ihana asu! Nuo Chloen nilkkurit sopivat kyllä asuun kuin asuun, täytyisi itsekin löytää jotkut vastaavat jotka menisivät hyvin sekä housujen että hameiden kanssa..

 3. Anonymous

  Upea!

  Jotenkin yllätyksellinen sinun ylläsi, ja silti niin tyyliäsi 🙂
  Kertakaikkisen ihastuttava kokonaisuus!

 4. Kiva tyttömäinen asu. Mulle tuskin sopisi koska lantioni on sen verran leveä et ei kaipaa mitään lisäpönkötystä.. 🙂

 5. Ihanan tyttömäinen fiilis kuvissa, ilme+hame tekee sen! Hame sopii sulle tosi hyvin.

 6. Anne Malia

  Anonyymi:
  Kiitos paljon 🙂 vaikka en niin viihdy tyttömäisissä asuissa, on niitä kiva aina välillä pukea päälle.

  Maria:
  Kiitti. Chloen nilkkurit on kyllä kätevät, vaikka en ihan täysin niistä tykkää, nimittäin tuo korko on vähän täti makuuni, mut en löytänyt parempiakaan 🙂 Yllättävän vaikeaa löytää hyvät nilkkurit, joissa on kantaa, muttei liikaa.

  MJ:
  Kiitos MJ 🙂

  Anonyymi:
  Oh, kiitos kiitos 🙂 Tykkään välillä kokeilla jotain erilaista, mut tietty omalla otteella.

  Marre:
  Äläs sano, kannattaa kokeilla, lantio uppoaa tonne vekkeihin.

  Ulla:
  Kiitos Ulla, hame on kyllä tosi sievä 🙂

  Karkki:
  Heh, kiitos 🙂 Tykkään leveistä helmoista hameessa.