hm angora sweaterkuva: H&MOlen aivan ihastunut pehmoisiin angoraneuleisiin. Itselläni on yksi musta Isabel Marantin pörröneule, olen käyttänyt sitä tosi paljon ja siitä on onneksi lähtenyt nukkaa aika maltillisesti, mutta lähtenyt kuitenkin. Edullisemmista pörröneuleista karvaa lähtee varmasti vielä enemmän. Lueskelin äsken blogeja ja törmäsin mahtavaan vinkkiin, jonka ajattelin heti jakaa teillekin.Moni vannoi, että pörröneuleen pakastaminen vähentää karvanlähtöä. Eli ohjeen mukaan neule suljettuun muovipussiin ja pakastus vähintään 24 h – sen jälkeen karvaa irtoaa kuulemma huomattavasti vähemmän. Josko uskaltaisi ostaa toisenkin pörröneuleen, pastellin sävyisenä tietty ja kokeilla vinkin toimivuutta.I just bumped in to a great tip, so wanted to share it with you: put your angora sweater in a plastic bag and freeze it for at least 24 hours, then it will not loose as much hair anymore!

2 Comments

  1. Jos toimii, niin kerro! Omat angorani ovat olleet aivan hirveitä riesoja juuri karvanlähdön vuoksi… ja kun itse haluan käyttää kaikkea mustien farkkujen kanssa, niin sitä suuremmalla syyllä pitäisi löytää ratkaisu ongelmaan 🙂

  2. Anne (Malia)

    Aurora:
    Juu, heti jos ostan uuden pörröneuleen, laitan vinkin testiin ja kerron toimiko 🙂