paris fashion weekparis fashion week street styleparis fashion week street styleparis fashion week street styleparis fashion week street styleparis fashion week street styleparis fashion week street styleparis fashion week street styleNäitä kuvia on todella paljon, tykkään ottaa varsinkin tuollaisia hetkessä nappaistuja taltiointeja, sellaiset posekuvat eivät ole omia lemppareitani. Mihin vaan pään kääntää, näkee mitä inspiroivempia kampauksia, koruja, värejä, kenkiä, materiaaleja. Nyt on taas saatu ainakin puoleksi vuodeksi eteenpäin täysi annostus pukeutumisinspiraatiota. Näitä Pariisin kuvia tulee kyllä vielä jatkossakin, mutta pikku hiljaa tuossa ensi viikolla palaan taas niihin arkisiin Muoti mielessä-postauksiin.Taas muistutan kurkkaamaan myös Mr Coolpoolin blogiin, siellä lisää kuvasatoa, yhdessä kuvassa minäkin juoksen taustalla 🙂I really have lots of pictures. My favourites are these kind of moments instead of those fancy poses (though ofcourse they are great too). Where ever you look you can see the most inspirational hair, jewelery, colours, shoes, materials. Now I am all filled for at least the next six months. I will keep posting these Paris fashion week images, but this blog will be back to normal soon. Do check out Mr Coolpool too, there is one picture where I am on the backround too.

2 Comments

 1. Anonymous

  oon nauttinu tosi paljon pariisin postauksistasi, kiitos anne!

  näissä on tunnelmaa ja voin kuvitella, että olet nauttinut päivistäsi siellä – minäkin nauttisin. tämä on ollu parasta heti sen jälkeen, että olisi itse päässyt paikalle:) olisikin upeaa nähdä sun lomakuvat, heh 🙂 voisit kenties laittaa koodiin jonkun diashown pyörimään, toisin pullat kiitokseksi:)

  t. anonyymi, joka pariisi-innostuksissaan uskaltautuu jo toistamiseen kommentoimaan

 2. Anne (Malia)

  Anonyymi:
  Voi vitsit, mielelläni tekisin tuollaisen diashown jos se olisi mahdollista 🙂 Mutta piipahda ihmeessä moikkailemassa, niin voin kertoa muuten vaan matkakuulumisia!

  Kiitos ihanasta kommentista ja tosi tosi tosi kiva kun kommentoit!!!