hm trend leather pants(nahkahousut H&M Trend, saatu / neulepoolo Benetton / t-paita Zara / avokkaat Nine West)Kuten Hertta ja Aurora, minäkin ihastuin palavasti H&M Trendin väljiin nahkahousuihin. Nämä ovat ihan juuri tulossa myymälään, harmikseni tätä Trend-mallistoa ei myydä Turussa tai H&M:n nettikaupassa. Ilokseni sain kuitenkin itselleni tällaiset showroomilta; näitä tulen käyttämään varmasti paljon. Väljä housumalli on supermukava käytössä, se tuli tänään todistettua, kun kyykin purkamassa laatikoita ja järjestämässä näyteikkunaa. Nahka on älyttömän pehmoista, mutta kyykistelystä huolimatta housuihin ei tullut polvipusseja.I got these loose H&M Trend leather pants from their showroom. So soft and comfortable, just love love these!

9 Comments

 1. Ihana asu! Sinulta saa kyllä huippuideoita omaankin pukeutumiseen, ja nimenomaan tuollaisten parhaiden perustettujen yhdistämisestä johonkin erikoisempaan. Kyllä harmittaa ettei noita housuja tule oikein mihinkään myyntiin. Täytyy tosin vielä kokeilla jos Tampereella tärppäisi .Ja onneksi voi sentään ihailla muiden päällä…

 2. Anne Malia

  Kiitos Anna 🙂 kiva kuulla! Harmi tosiaan, ettei tuota mallistoa ole laajemmin saatavilla. Tiedän, että omaan vaatekaappiini päätyisi sieltä monta kivaa juttua.

 3. Kuulin justiinsa tänään Eevalta, että sulla on samaiset pökänderit, ja arvasin samantien, että ne on ihan nappi sulle 🙂 Ja niin todella on!

 4. Anne Malia

  Anonyymi:
  Oi, kiitos 🙂

  Hertta:
  Heheh mua naurattaa et siel saakka on juteltu mun pökistä 🙂 Juu tykkään näistä ihan kympillä! Hymyilytti kun näin sulla kun mun housut oli silloin vasta matkalla luokseni.

 5. Vitsit, mä kokeilin noita housuja pari päivää sitten ja ne ei vaan olleet yhtään kivat mun päällä. Sulle ne on ihan törkeän makeet! Pitäisi varmaan olla vähän enemmän vartta, mun päällä ne pussittui vähän liikaakin 🙂

 6. Anne Malia

  Voi että, jos susta vaan tuntui että ne pussitti, koska niin mustakin ekana tuntui. Sitten vedin niitä vähän alemmas ja näytti heti paremmalta 🙂 Itse olen verrattain lyhyt (163 cm), kyllä ne tällaiselle lyhyellekin sopii, kun lahkeita vähän käärii. Koitapa vaan pöksyjä uudelleen, ovat ihan mahtikset.

 7. Eikä ollaanko me saman pituisia? Vitsit, näytät kuvissa jotenkin sellaiselta mallipitkältä! No täytyypä kokeilla uudelleen 🙂

 8. Anne Malia

  Hehe, arvaa vaan kuinka monesti olen kuullut mua luultavan kuvien perusteella tosi pitkäksi. Oikeasti olen aika rääpäle, lyhyt ja luikero laiha, tosi pikkuinen :)))

  Koklaa ihmeessä, kuten sanottu, ne on mahtipökät.