kuvaparis fashion week maria kolosovaPäivän esittelyssä pari muotimaailman kaunotarta. Ylemmissä kuvissa venäläinen Maria Kolosova, Harper’s Bazaar Russian toimittaja, bloggari ja stylisti. Marian asut ovat naisellisia, sopivat täydellisesti hänen herkkään kauneuteensa. Ensimmäinen kuva on Stella Mc Cartneyn näytöksestä ja alempi Chloén näytöksestä.paris fashion week caroline issaparis fashion week caroline issaCaroline Issa, Tank Magazine-lehden fashion director, on eräs muotivikkojen seuratuimmista pukeutujista. Kuvissa hän on menossa seuraamaan Chloén näytöstä. Kuulin hänen huikkaavan jollekin, että mekko on Jason Wu ja tohvelikengät Zaran. Noita tohvelimallisia kenkiä oli muuten Pariisissa paljon. Caroline on tällä hetkellä myös J Crew-vaatemerkin kampanjakasvo.These beautiful ladies, Maria Kolosova and Caroline Issa are one of the best dressed at every fashion week.

Comments are closed.