dries van noten knitdries van noten knitdries van noten knit(neule Dries Van Noten (Nina’s) / housut Zara / avokkaat Nine West)Sain eilen kuulla töissä, että kiva kun mulla on jotain värikästä päällä. Ylläni oli tämä sama asu kuin tänäänkin. Vaatteissa tulee ostettua harvoin oikein kirkkaita värejä, mutta kun tekee joskus ihan oman näköisensä löydön, siitä on sitäkin iloisempi. Tämä Driesin neule on ihan mahtava, villa on erittäin laadukasta ja malli juuri sellainen josta pidän – hitusen väljä, ei liian lyhyt ja pääntie tarpeeksi umpinainen. Hinnakas neule toki, mutta tiedän käyttäväni tätä paljon ja tietysti nauttivani joka kerta kun sen päälle vedän.Olen tänään poikkeuksellisesti yksin töissä. Vähän hihitytti taas kerran nappailla noita kuvia ajastimella, hirmuinen piipitys kamerassa ennen laukaisua. Onneksi kukaan ei sattunut tulemaan sisälle juuri poseeraushetkellä. Vaikka tällaisena facebook-aikana varmasti muutkin kuin bloggarit kuvailevat itseään – eikö vain 🙂Fresh colours today. This Dries Van Noten knit is perfect for my taste – loose enough without being too big, wool is very good quality and colour combination beautiful. I know I will wear this a lot and every time I do I enjoy it so much, so this was a perfect purchase.

5 Comments

 1. Just ihana neule, ja koko asu on erittäin edukseen päälläsi!

 2. Mustaleski

  Ihana, ihana asu! Olen tulossa Turkuun ensi kuussa, pitääkin käydä sinua moikkaamassa 🙂

 3. Anne Malia

  option x:
  Voi kiitos 🙂 viihdyin kyllä hyvin tuossa kokonaisuudessa.

  Mustaleski:
  No tule tule ihmeessä ehdottomasti moikkaileen!! 🙂

  Kasia:
  Thanks Kasia 🙂

  Pirpu:
  Kiitos Pirpu 🙂