kuvaTänään on vapaapäivä, paitsi Evita-töitä, kuvattiin asukuva tulevaan palstaani. Kuvauksen jälkeen vaihdoin kotivaatteet niskaan, mutta hiukset ja meikit on vielä kuvauksen jäljiltä. Nyt näette kerrankin miltä hiukseni näyttävät aukinaisena :)Kotivaatteiden lemppariksi on noussut tuo Stockan miesten ostastolta ostamani printtipaita, niin pehmoinen.Today we shot my outfit (ofcourse not this one) for the Evita magazine, here I am after the shoot, wearing something I usually have at home. The printed t-shirt from mens department is my absolute favourite.

3 Comments

  1. Onkos tuo Tolomeo Mega uusi hankinta? En muista sitä aiemmissa postauksissa nähneeni, ja ankarasti pohdin täällä sen hankkimista. Mietiskelen vain varjostimen tyyppiä ja kokoa, jotka olisivat sopivat meille…

  2. Anne Malia

    Sini:
    Meillä ei ole Tolomeo Megaa vaan Tolomeo Terra. Se on vähän pienempi ja siinä on se pieni metallinen varjostin.

    Minusta Megassa on kaunein se pergamenttivarjostin, luonnonvalkoinen. Siitä kannattaa ottaa isoin koko, ei se kuitenkaan ole valtava. Siskollani Valkoisessa Harmajassa on juuri se versio, kurkkaa sieltä miltä se näyttää 🙂

  3. Aa, ehkä olen sen pienen varjostimen jossain postauksessa huomannutkin. Kyllä tässä nyt pergamenttiin ollaan päätymässä. Tuota varjostimen kokoa on aika hankala kuvista hahmottaa! Mutta enköhän ota sen isoimman, hinnassa näillä ei juuri ole eroa. Kiitos nopeasta vastauksesta 🙂