kuvakuvakuvakuvaEn ole todellakaan usein sunnuntaiaamuisin hereillä kahdeksan aikoihin, tänä aamuna oli noustava varhain Formuloiden takia (jees olen katsonut kaikki kisat varmaan 15-vuoden ajan). Vaikka olenkin toivoton aamun torkku, rakastan aikaisia aamuja. Tänäänkin menin ensimmäisenä tietysti ulos Lettusen kanssa ja ihastelimme kuuran peittämää maata. Piti kipaista sisälle ja ottaa kamera mukaan, yritin napsia muutamia kuvia huurteisista kasveista. Vielä on harjoiteltavaa luontokuvauksen saralla, kuvani eivät pysty välittämään sitä kaunista herkkää sävyä joka maassa hohkasi.Kuurasta tuli mieleeni esitellä teille lähemmin Pariisin COSilta ostamani neule. Ihastuin oitis sen pörröiseen pintaan ja hennon harmaaseen sävyyn. Ihanat neuleet ovat heikkouteni. Tosin sellaisia tulee käytettyäkin, töissä on aina viileää talvisin, eikä muutamaa samaa paitaa jaksa kierrättää koko kylmää kautta.This morning it was so beautiful outside. I had to go back in to grab a camera. I tried to shoot the delicate frosty grass. And the frost reminded to show you my new sweater from COS, I got it from Paris. 

4 Comments

 1. Ihana neule. Väri on tosi hyvä. tuollaisen kun jostain löytäisi. Lähteekö paljon karvaa?

 2. Oletko kokeillut J. Crewn cashmere -neuleita? Mä olen niihin aika heikkona – aina tarttis jotain. Lämpimiä ja hyvännäköisiä.

 3. Anne Malia

  Marre:
  Olisko noita Helsingin COS-myymälässä tai heidän nettikaupassa 🙂 Ei muuten lähde karvaa paljon ollenkaan, tosi hyvä juttu.

  Mildred:
  Kiitti onpa kiva kuulla 🙂

  Jone:
  No en ole koklannut, pitääpä joskus raaskia ostaa yksi sellainen. Kasmir on kyllä niin ihana materiaali! Ja perusneuleet parhaan mallisia!