paris fashion week louis vuitton show paris fashion week louis vuitton showparis fashion week louis vuitton showparis fashion week louis vuitton showparis fashion week louis vuitton showparis fashion week louis vuitton showparis fashion week louis vuitton showparis fashion week louis vuitton showparis fashion week louis vuitton showparis fashion week louis vuitton showparis fashion week louis vuitton showparis fashion week louis vuitton showparis fashion week louis vuitton showparis fashion week louis vuitton showparis fashion week louis vuitton showparis fashion week louis vuitton showparis fashion week louis vuitton showparis fashion week louis vuitton showparis fashion week louis vuitton showparis fashion week louis vuitton showparis fashion week louis vuitton showparis fashion week louis vuitton showPuuh, mikä viikko – mikä päivä – mikä lataaminen tässä postauksessa. Tänään oli muotiviikkojen viimeinen päivä ja aamun ensimmäinen näytös oli Louis Vuittonin. Sitä olimmekin seuraamassa sisällä ja kuvasatoa nähtävissä yllä. Latasin teille ison satsin kuvia, yritin vähän välittää sitä tunnelmaa mitä tuolla tapahtui.Oh what a week it has been and what a job to upload these pics (the connection is not one of the fastest). This was the last day of Paris fashion week and the day started with Louis Vuitton show. We were inside and enjoyed this amazing show, above you can find loads of pics.

8 Comments

 1. Ihana LV-kuvakavalkadi ja huomioita muutenkin pitkin Pariisin viikkoa. Näitä on ollut kiva seurata. Ja voin vain kuvitella, miten vaikuttavat nuo rullaportaat olivat livenä, näytöksen fiilis oli streamia katsoessakin pysäyttävä 🙂

 2. Anonymous

  Olipas varmasti mahtava tuo Vuittonin näytös rullaportaineen. Ja suurkiitokset taas kaikista ihanista Pariisin muotikuvista! Kiva kun viitsit niitä meille tänne latailla.
  -Mia

 3. Anonymous

  Kukin viettää lomansa tavallaan, onhan tämä aika poikkeuksellista.Hienoa saada nauttia kuvistasi.

  Vietättekö siellä ollessanne aikaa missään muualla kuin muodin parissa? Mahtaa sinulla olla sinnikäs mies ja myös kiinnostunut asiasta.:))

 4. Anne Malia

  Sara K:
  Kiitos hirmusti, on kiva kuulla että postauksista on ollut iloa 🙂
  Tuo näytös oli todella erikoinen ja pysäyttävä, graafinen. Tietysti kuvaamiseen keskittyminen vei vähän sitä keskittymistä, mutta huikea kokemus kyllä. Satuin vielä eturiviin, oli hyvä paikka 🙂

  Mia:
  Kiitos itsellesi 🙂 Oli aivan mahtava kokemus tuo näytös!

  g:
  Pressin kautta 🙂

  Anonyymi:
  On aivan mahtista, aina odotan näitä muotiviikkomatkoja. Toki ollaan niin kauan täällä, että ennätetään tehdä paljon muutakin. Yksi näytös kestää kaikkineen noin reilun tunnin päivästä.

  Marre:
  Eikö 🙂

 5. Aika mahtavaa päästä seuraamaan näytöksiä, wau! Ja kiitos Pariisi-kuvista ja raporteista! Kaipasinkin niitä jo – upeaa, että pääsit sinne taas ja jaat näitä!

 6. Anne (Malia)

  M:
  Oli kyllä ihan superhyperia, taas uusia kokemuksia rikkaampana arjessa 🙂

  Ihana kuulla, että kuvista on ollut iloa!