kuvakuva(armypaitis Zara / mekko COS / sukkikset Wolford / nilkkurit Chloé)Pitkästä aikaa puin mekon päälleni. Tämä COS-mekko on ostos viime syksyltä, enkä ole käyttänyt sitä vielä kertaakaan, hups. Jotenkin sen suora malli ei imartele muodotonta kroppaani ja siksi se on jäänyt kaappii makoilemaan. Keksin kuitenkin pukea mekon päälle väljän paitiksen, näin se toimii itselläni paremmin. Mekossa on nahkainen lipare yläosassa, siitä pidän kovin yksityiskohtana. Kokeilen seuraavaksi taitella helman kaksin kerroin ja käyttää tuota housujen kanssa svetaripaitana. Jalassa on ekaa kertaa tänä syksynä nilkkurit, miten syksyinen olo kengistä syntyykään.Wearing a COS dress with an army shirt, I like it this way. This is my first day wearing boots this fall, now the fall is officially started.

1 Comment

  1. Kiva mekko, sopii sinulle ja uskon että sopisi ilman puseroakin, miten olisi vaikka vyöllä? Tai ihan lyhyt musta jakku?