kuva(neule Acne / t-paita H&M / tekonahkikset Zara / avokkaat Nine West)Miten kiva oli palata töihin, sinne oli nimittäin saapunut kaikkea ihanaa. Etenkin Muuton värikkäät jutut ilostuttivat. Miksei kotona voisi olla jokin pieni väripilkku huonekalun muodossa. Yksittäinen värikäs tuoli eteisessä tai makuuhuoneessa piristäisi kummasti meidänkin kotiamme. Tai telkkarihuoneeseen iloisen värinen sohvapöytä. Mahtavia jutskia.Päivän asu oli vanhat tekonahkahousut, jotka joka syksy näemmä kaivan villapaitojen kaveriksi. Tekisi mieli yhtä hyvän mallisia aitonahkaisia. Missoni / Lindex-mallistossa on nahkahousut, valitettavasti olivat itselleni vähän liian väljät lahkeista. Etsintä jatkuu. Kenkinä on Pariisin tuomiset, mukavat avokkaat – päivä sujui noilla ihan kuin ei kantoja olisikaan. Tarvitsen vastaavat mustana, edelleenkin. Sovittelin matkalla mm. Pradan, Jimmy Choon ja Diorin saman tyylisiä avokkaita, mutta yhdetkään eivät istuneet omaan jalkaani kuten nämä Nine Westit. Minulla on edelleen toisessa jalassa kipeä liikavarvas, se asettaa aina kenkäostoksilla lisähaastetta.Back to work and how nice it is to be back, espcially when we have recived some new stuff to the shop. I really love Muutos colourful pieces. Why not choose one colourblock to cheer up your home. I was dressed in old fake leather pants from Zara, they are perfect fit, but I really hope to find similar in real leather.

3 Comments

 1. Aivan ihana asu! Toimii sinun päällä mielettömän hyvin. Täytyy pistää tämä mieleen, jos vaikka joku päivä kopioisi 😉

 2. I May Say

  Mulla on eteisessä metsänvihreät 60-lukulaiset Askon pinnatuolit (tai 50-lukuikaiset), jotka otettiin talteen miehen mökiltä. Ne ovat sellaiset ruman-kauniit, mutta ovat mielestäni jotenkin symppikset.

  Tekisnahkikset on niin hyvännäköiset sulla! (mikset muuten ostanut NW:n kenkiä mustna?)

 3. Anne Malia

  MI:
  Kiitos vain, tykkäsin itsekin tuosta kovin, eli kandee kopsata 🙂

  I May Say:
  Oh, kuulostavat aivan herkullisilta nuo tuolit. Tykkään tuommoisista asioista sisustuksessa, ettei tule liian sliipattua 🙂

  Kuule olisin ilman muuta ostanut NW:t myös mustana, mutta ryötti kun ei ollut jäljellä enää mun kokoa!