paris fashion week hairparis fashion week hairMiten olisi nuttura. Kuten aiemminkin kerroin, Pariisissa näkyi todella paljon erilaisia nutturoita. Niitä oli väkerretty tarkemmin ja huolimattomammin, päälaelle ja niskaan – kaikki tavat toimivat. Nutturassa on se hyvä, että ei tarvitse miettiä hiuksia liikaa, aika lyhyisiinkin hiuksiin onnistuu pieni sykerö, nutturan koolla ei ole väliä. Nutturan kanssa meikki voi olla astetta mietitympi, siihen toki riittää vaikka näyttävä huulipuna tai tumma silmien rajaus. Minä ainakin kannatan!How about wearing your hair in a bun. As I told you before there were lots of hair buns in Paris. Add bright lipstick or a sleek eye liner to make the look even more stylish.

2 Comments

  1. Upeeta että nutturat ovat muotia ja vielä sellaiset jotka itse voi väkertää, ei tarvi olla kampaajan laittama hieno nuttura vaan omatekemä sykerö 🙂 Mulla on pitkät hiukset ja nuttura on kiva vaihtoehto ponnarille..

  2. Anne Malia

    Marre:
    Eikö, mäkin vaihtelen ponnarii nyt välillä nutturaan 🙂
    Kävin muuten ihailemassa sun blogissa kuviasi, mielettömiä matkakuvia. Vaikka tietty se valkoinen karvaturrinen onkin parasta 🙂 rapsutukset hänelle ja terkut meidän Lettuselta.