Minun on pakko jakaa tuo alla oleva viestiketju kanssanne. Meiltä kotoa oli lähetetty tuo meili Koodiin (siis työpaikalleni). Tämä simppeli pyyntö tuoda tuoksutonta Marseille-saippuaa piristi työpäiväämme. Kiitos siis viestin lähettäjälle ja siihen vastanneelle :))
soapHei,

Minulla on kyseisenlainen ongelma. Kodissamme on saippuoita jotka saavat ihoni eri alueet tuoksumaan seuraavasti.

– jos hetkeksi istahdan pihakeinuuni, niin muurahaiset kulkevat pitkin jalkojani päähäni etsimään kirvoja.
– posteljooni iskee minulle silmää ja kysyy saako minua maistaa.
– iltalenkillä koirani kanssa kymmenet naapuruston kissat mouruavat ja tarjoavat takapuoltaan.
– kynsieni alta alkaa kasvamaan koivunlehtiä.
jne.

Onko teillä mitään NORMAALIA laadukasta saippuaa ja mielellään vielä kotiinkuljetuksella (en voi poistua ovesta ulos, koska sen takana vaanii kukkakauppiaiden armeija ja he haluavat leikata minua kimppuihinsa)

Ohessa vielä osa valikoimasta jolla tällä hetkellä yritän hoitaa epäonnekkaasti hygieniaani.
tässä vastaus kyseiseen postiin:
Parahin ****!

Ongelmanne tuntuvat kovin laajoilta ja vaikuttavat kaikkiin tekemisiisi varmasti päivittäin. Onko posteljoonin ehdotus Sinusta loukkaava vai tekeekö se kuitenkin päivistäsi hieman jännittävämpiä? Mielestäni myöskin mukavaa on se, että Sinulle tarjotaan ylipäätään takapuolta. Muurahaisongelmaan taas kehoitan Sinua yksinkertaisesti poistamaan pihakeinun puutarhastanne. Koivunlehdistä taas voi päätellä, etteivät saippuat voi olla ympäristölle haitallisia, ei siellä kynsien alla muuten mitään kasvaisi. Yksi keino tosin lehtiongelmaan on käyttää edes joskus kynsiharjaa.

Saippuamme eivät ole normaaleja. Ne eivät siis sovellu normaaleille ihmisille. Kehoitankin sinua kokeilemaan Agrimarketin Biofoam-vaahtopesua. Tällä tuotteella on käsitelty kohderyhmää tuloksellisesti jo vuosia.vielä vastaus Koodille:Hei *****,

Kiitos nopeasta vastauksesta!
Lähdenkin heti nettiostamaan suosittelemaanne Biofoam-vaahtoa. (saakohan sitä säiliöautolla, kotiinkuljetuksella?)

Yritän myös sopivan tilanteen tullen käydä hankkimassa tuoksutonta saippuaanne, koska uskon myös sen auttavan ainakin osittain ongelmaani, sekä varmaankin samalla myös korvaamaan kynsiharjan käyttöä (jolle olen erittäin allerginen).

Purin jo keinun ja lämmitin puuosilla saunan, johon kutsuin myös posteljoonin. Kissoille vein maitoa.
Nyt teen kynsieni alta vihdan ja otan päiväsaunan kera Mäntysuovan, Biofoamia odotellessa..

Kiitos vapauttavasta vastauksestasi,
****** 

7 Comments

 1. Heh, en ymmärtänyt koko jutusta oikein mitään, mutta hauska se silti oli.

 2. Anonymous

  Hei! Kiitos päivän parhaista nauruista! Veikiää sanailua puolin jos toisin! :)))

 3. Anonymous

  Moikka,

  En ole aikaisemmin kommentoinutkaan blogiasi, vaikka melkoisen säännöllisesti täällä käynkin. Ilahduttava kirjeenvaihto! Intoa kirvoittavat ja kekseliäät kirjoittajat ovat oikea piristysruiske päivään. Mielikuvituksen tunkeutuessa sanalliseen arkkuun tulokset voivat olla parhaimmillaan tuota. 🙂

  – Paula

  p.s. Taannoinen – jopa lipsahdukselta vaikuttava – hymykuvasi (21.9.) toi "blogi-imagoosi" minun näkökulmastani aivan uutta syvyyttä ja lämpöä. 🙂

 4. Putosin kärryiltä. "Meiltä kotoa oli lähetetty tuo meili Koodiin (siis työpaikalleni)." Siis… teiltä kotoa? Etkös sinä asu teillä kotona? Et ole kuitenkaan lähettänyt viestiä omalle työpaikallesi, joten… miten tämä nyt meni?

 5. Anne Malia

  Diva:
  Eikö 🙂

  mini:
  No se on pääasia 🙂 eikä siinä oikeastaan ollutkaan päätä eikä häntää 🙂

  Eva:
  Niinpä :))

  Anonyymi:
  Noi niin piristää työpäiviä 🙂

  Paula:
  Mukava kun kommentoit!

  Juu, ympärilläni on ihania sanaseppoja jotka aina välillä piristävät päiviä 🙂

  Miten kiva kuulla tuollaisia fiiliksiä naurukuvastani, se on minusta juurikin sitä ominta minua, toivottavasti!

  Olyvia:
  No siis meiltä kotoa, eli tuo mieheni oli lähettänyt mulle kyseisen meilin töihin – se oli hänen tapansa pyytää minua tuomaan kotiin tullessani täyttöpullo tuoksutonta nestesaippuaa, kun kotona olevissa pulloissa oli kaikissa jotain hajustettua versiota :))