paris fashion week(neule COS / hame Missoni-Lindex / laukku Chanel / kengät Jil Sander)Ihan ladylike tyyli tänään, kapea hame ja korkkarit, huomenna asia korjataan ja lähdetään kaupungille farkuissa 🙂 Aurinkolasit olisivat olleet tänään tarpeen, ei olisi tarvinnut siristää noin kovin…mutta kun kuvatessa ei voi aurinkolaseja pitää.I was really dressed up today, skirt and heels and all…well tomorrow I will wear jeans.

4 Comments

 1. I May Say

  Kun nainen ei pääse Pariisiin, tulee Pariisi hänen luokseen.. Kattilallinen soupe d'oignonia porisee liedellä 🙂

  Aurinkoista ja inspiroivaa loppumatkaa!

 2. Anonymous

  Tosi tyylikäs asukokonaisuus!
  Olisin kysellyt hieman tuosta sinun Chanel-laukusta.. eli minkä kokoinen se on, etc.? Olen itsekin hankkimassa Chanelilta laukkua, mutta eri kokoja, lukkoversioita, materiaaleja etc. on paljon tarjolla ja tuo sinun yksilösi näyttää tosi hyvältä! Harmi kun Suomessa ei ole Chanelin liikettä jonne voisi mennä vertailemaan eri vaihtoehtoja.

 3. Tyylikäs ja naisellinen asu ja kengäthän tekevät sen lopun silauksen.. 🙂

 4. Anne Malia

  I May Say:
  Oh, sipulikeitto on ihan lempparia…söin muuten tällä reissulla sitä ekaa kertaa ihan aidosti täällä Pariisissa – hyvää oli!

  Ja kiitos, ihanaa täällä on!

  Anonyymi:
  Kiitti 🙂

  Mun Chanel on medium, ehkä tuota mediumia on kahta koko ja mun on niistä se pienempi. Itse tykkään ehkä enemmän siitä neliölukkomallista, eli reissuesta, mutta jostain syystä valitsin kuitenkin itselleni tämän mallin 🙂 Olen ollut tyytyväinen.

  Suomessa Chanelin laukkuja myydään Della Margassa Helsingissä, siellä voit käydä niitä ihan livenä kokeilemassa.

  Marre:
  Voi kiitos, kyllä vaan, kengät on se juttu 🙂