kuvakuva Trendenser-blogistaLueskelin pikkusiskoni Valkoinen Harmaja-blogia, jossa hän vinkkasi loistavasta sähköisestä sisustuslehdestä nimeltä Trendenser. Olen itsekin seurannut saman nimistä blogia, mutta satunnaisesti, enkä pitkään aikaan ollutkaan muistanut kurkata sinne. Tässä illan kuluessa yritin hakea oman kodin sisustusintoa selailemalla inspiroivia blogeja ja pysähdyin yllä olevan kuvan kohdalle.Joudun työnikin puolesta tietysti miettimään paljon laattajuttuja. Pakko kyllä todeta, että oma laattamakuni on erittäin tylsä. Pidän valkoisesta ja aika pienikokoisesta laatasta. Kuvan 10×10 kokoinen laatoitus on aivan ihanan raikas ja ajaton. Tykkään tietysti aina myös tammesta ja valkoisesta, myös yhdistettynä savun harmaaseen. Kaunista!Just wanted to share this beautiful image with you, I love the materials and colours! 

3 Comments

 1. Olen samaa mieltä siitä, että tämä "perinteinen" laatta näyttää taas raikkaalta. Hyvä niin, sillä asun nykyisin asunnossa, jossa museovirasto päättää muutoksista ja kodissamme on käytetty tätä laattaa sekä kylpyhuoneessa että keittiön välitilassa.

 2. Vau, miten kaunis kuva ja ihana, valoisa miljöö!

  Olen seurannut jo pitkään blogiasi, mutta tämä taitaa olla ensimmäinen kerta, kun kommentoin. Pidän blogissasi erityisesti kauniista valokuvista sekä muodin ja sisustuksen käsittelystä jotenkin muita blogeja analyyttisemmin. Unohtamatta tietenkään tunteellisuutta ja hetkeen heittäytymistä!

  Oikein hyvää ja aurinkoista syksyä Sinulle!

 3. Anne Malia

  MJ:
  Mulla on joku ihme ihastus ollut aina samanlaisiin laattoihin, maku ei muutu vuosikymmenien aikana yhtään. Tylsä minä 🙂 Teidän laatat on siis just kivat!

  Brink:
  Eikö, tykkään hirmusti tuon kuvan fiiliksestä!

  Kiitos hirmuisen paljon kivoista sanoistasi, ne saivat hymyn huulille 🙂 Mahtava jos blogini saa tuollaisia fiiliksiä.

  Mahtavaa syksyä myös Sinulle!