paris fashion week stella mc cartneyparis fashion week elin klingparis fashion week street styleparis fashion week elena perminovaEilisestä Stella Mc Cartneyn näytöksestä bongattua asukuvaa. Stellan näytösvieraita on aina kiva bongailla, sillä heidän asunsa ovat mielenkiintoisia ja niissä näkyy myös värejä, toisin kuin vaikkapa tänään Chanelissa, siellä oli aika mustaa porukkaa. Tapasin yleisön joukossa myös Elin Klingin ja vaihdoin häenen kanssaan pari sanaa; todella herttainen ja ystävällinen neito, sen huomasi kun myöhemminkin hänen käytöstään kuvaajien joukossa katseli.Kuvaamisen ohessa olen ihastellut tyylitaitureiden asuja ja bongaillut lisää huomioita:-nilkkaremmilliset kengät, olivatpa ne matalat tai korkeat, avokkaat tai sandaalit; nilkkaremmit ovat in-sähkönsinistä on paljon, samoin persikkaa ja havun vihreää-kuviot ovat valokuvamaisia ja kuulkaa niitä pelottavia koirankitaprinttipaitoja on vaikka kuinka, puhumattakaan Kenzo-kollarista, niitä on ihan liikaa, sekä näytösvierailla, että katukuvassa-trumpettimalliset hameet ja muutenkin levenevät hameet – usein yhdistettynä väljään neuleeseen tai kollariin-paljaat sääret+nilkkurit+hame = ei mahdollista suomessa-ihanasti leikatut housut, näistä olen joka ainoa kerta puhunut, siis kapoisat, silti alaspäin levenevät, eivät tiukat eivätkä löysät; miksei suomessa tehdä ja myydä sellaisia?!-aika paljon pieniä laukkuja, eikä mitään erityistä hypelaukkua oikein tuntunut olevan, no ehkä niitä Givenchyn niitein ja ketjuin koristeltuja oli aika paljon, samoin Proenzan pientä olkalaukkumallia ja tietysti Celinéjä, mutta ei niin selvästi kuin ennen-Valentinon kitten heel-korkoiset niitein koristetut remmikengät oli vieläkin tooodella monella, mm. Garancella ja Hannelilla-aurinkolasit ovat aika isoja, ovatko isontuneet taas…-ihmiset ovat todella mukavia!-asut ovat tulleet ylellisemmiksi ja naisellisemmiksi, sellaisia farkkutyttöjä mitä tietty minä rakastan, ei näy enää niin paljoa-luonnolliset hiukset, en montaa suoristurautakiharrettua jatkolettiä nähnyt, en itse asiassa vissiin yhtäkään Pictures from yesterdays Stella Mc Cartney show. I also wrote my style notes, which I am too lazy to translate now – sorry 🙂 

Comments are closed.