paris fashion week street styleparis fashion week street style(neule COS / farkut Current Elliott / laukku 3.1 Phillip Lim / ballerinat Repetto)Tänään olin kuin parempikin fashionista, vaihdoin nimittäin vaatteet Stellan näytöksen jälkeen 🙂 Näissä tamineissa olin myöhemmin päivällä Chloén näytöksen kuvaustouhuissa. No oikeasti asun vaihto johtui sään lämpenemisestä, aamulla oli vielä viileä, mutta aurinko lämmittää täällä niin lämpimästi päivän mittaan. Kävin vähän ostoksilla ja vetaisinkin uuden neulepaidan heti käyttöön. COSin neule on ihan hennon vaaleanpunainen, ihanan söpö. Korkkarit olisivat olleet bueno tuossa asussa, mutta kuulkaas kyllä se mukavuus vaan vei taas voiton.Tuiliersin puistossa tapasin sattumalta myös herttaisen suomalaisneidon, Style Plaza-blogia kirjoittavan Sofian. Olipas mukava jutskailla tovi 🙂 Käykääpäs ihastelemassa Sofian upeita asuja hänen blogissaan, samalla saa nauttia palasen Pariisin elämää.Nyt minun koneeni on niin täynnä kuvia, etten osaa edes päättää mitä postaan – positiivinen ongelma vai mitä. Kuvia on kyllä luvassa pian, mutta nyt on mentävä nukkumaan, sillä väsy painaa tätä Pariisin matkaajaa. Mutta ei hätää, muistattehan käydä katsomassa ajan tasaisia kuvia MrCoolpool-blogista ja AVAlta.I bought this COS sweater today. The pale pink colour is delicious so I wanted to wear it immediately. I have too many good pictures at my computer, so hard to decide what to post. Now I am too sleepy to choose anyways, will post them later. Remember to also check MrCoolpool!

4 Comments

 1. anna-liisa

  Tosi kiva asu. Munsta nuo balleinat ovat just paikallaan, kivamman näköiset kuin korkkarit tuon asun kanssa.

 2. Anonymous

  Voi sua, ihastuin myös tuohon COSin neuleeseen heti kun näin sen sun päällä! Sulla on taito saada kaikki näyttämään niin kauniilta 🙂 Hyviä kuvauspäiviä!

 3. Anne Malia

  Anna-Liisa:
  Kiitos kiitos. Tosiaan ballerinat on aina hyvät, mutta koroilla olisi tullut kivasti naisellisuutta lisää kun nuo farkut on vähän lököt 🙂

  Anonyymi:
  Oi että, tykkään itsekin hirmusti tuosta neuleesta. Väri on ihana ja materiaali hyvä.
  Kiitti kehuista ja toivotuksista kans 🙂