kuvakuvaKävin tänään asioilla kaupungilla ja piipahdin samalla ihastuttavassa Avelia-sisustusliikkeessä. Ajattelin vinkata kaupasta teillekin, uskon ettei moni ole vielä löytänyt tietänsä Käsityöläiskadulle. Aveliassa on rouhea tyyli; valikoimissa on mm. Tolixin tuoleja, upeita lasipulloja, laajat valikoimat mahtavia pellavatekstiilejä, teollisuustyylisiä valaisimia, kynttilöitä jne. Tekstiilipuolelta voisin mainita Balmuirin pellavajutut, Beach Housen trikoolakanat ja mielettömät Ranskasta tulevat pellava/puuvillatekstiilit. Jos etsit vaikka pellavapäiväpeittoa, täältä löytyy upeita.Itse kävin etsimässä tulevalle pikkujoulukuuselle muhkeaa lasipulloa jalaksi, sellaisen löysinkin ja laitan siitä varmasti myöhemmin kuvaa tulemaan.I visited today a beautiful shop called Avelia. They have such a lovely style, lots of linen, blankets, industrial lamps and Tolix chairs.

9 Comments

 1. Miusta taas oli hienoa, että 'kilpailijan' häntää myös nostetaan, vaikka tyylillisesti keskittyykin hieman eri juttuihin koodin kanssa. Mutta oon ohi pyöräillessäni laittanut tän kaupan merkille, täytynee poiketa joskus sisälläkin.

 2. Ihanuuksia täynnä koko liike ja omistaja on aina aidon iloinen:)Sisustajana kiertelen näitä Turun sisustus liikkeitä ja on harmillista huomata,että bling,bling made in Bulgaria kauppiaita on laskeutunut keskuuteemme.

 3. Anne Malia

  Anonyymi:
  En saanut, menin kauppaan ostoksille ja ihan itse maksoin kaikki mitä kassalle kiikutin. Mainostan mielelläni pieniä yrittäjiä ihan hyvästä sydämestäni. Joka paikassa kyllä toitotetaan Ikeaa, Stockaa yms. isoja liikkeitä, jonkun täytyy muistaa nostaa pieniä liikkeitä esille. Turussa on monta ihan mahtavaa pientä kauppaa, niistä on mukava postailla.

  Olin iloinen kun löysin kivan liikkeen ja halusin jakaa sen tiedon muillekin.

  Olen kyllä blogimainonnan kannalla, mutta myös tällaisen ilmaisenkin mainonnan kannalla 🙂

  Ida:
  Samaa mieltä 🙂 Olen sitä mieltä, että se ei ole minulta pois jos ohjaan ihmisiä muuallekin kuin vain Koodiin. Poikkea ihmeessä Aveliaa, viehättävä liike kerrassaan.

  Saima:
  Kyllä, ihania juttuja ja mukava omistaja 🙂 Totta tuo bling bling…heh

 4. Anne Malia

  Muistutan vielä, että jos teen yhteistyöpostauksen/mainospostauksen, merkitsen siitä tiedon postauksen yhteyteen. Tai jos saan jonkun tuotteen ilmaiseksi, mainitsen senkin, että se on saatu!

 5. Hei! Kävin eilen lauantaina Koodissa ostoksilla, ja ajattelin vielä kiittää sinua vinkistä Guide to Manhattan-julisteen suhteen: julisteista on tosiaan tullut tai tulossa uusi painos, ja niitä oli taas tilattavissa Artillerietin nettikaupasta. Ihana yllätys!

 6. Aika hauskaa, että kirjoitat Aveliasta juuri nyt. Olin ystävieni kanssa Turussa kaupunkikierroksella lauantaina ja kävimme sekä Sisustuksen Koodissa että Aveliassa. Koodin tuotevalikoima miellytti kovasti, mutta palvelu ei. Ette kolleegasi kanssa edes tervehtineet meitä. Keskenään juttu näytti kyllä luistavan… Näin ollen siinä kävi niin, että meidän roposet kantautuivat Aveliaan.

 7. Anonymous

  Itse en ainakaan koskaan odota, enkä edes halua, liikkeeseen astuessani, että myyjät ovat heti "kimpussa". Siitä syystä usein suosin juuri tavarataloja. Haluan ihan kaikessa rauhassa katsella ympärilleni, varsinkin silloin, jos olen ihan vain tutustumassa kaupan tarjontaan ja katsomassa löytyisikö mitään kivaa. Jos tarvitsen apua, tai jos mulla on kysyttävää osaan myös itse mennä myyjän tykö ja kysyä. Aina olen saanut palvelua silloin kun olen tarvinnut. Muuten liikkeeseen astuessasi tervehditkö sinä myyjiä? Kai sitä voi asiakaskin tervehtiä ensin?? Itse aina liikkeeseen astuessani tervehdin ja lähtiessäni aina kiitän, vaikka olisin ihan vain katsellut itsekseni, usein vielä sanon, että vain katselen. Itsekin voi siis tehdä aloitteen, eikä vain jäädä odottamaan ja vetää herneitä nenään, jos myyjät eivät sinua heti noteeraa. En usko lainkaan, että Koodissa ei olisi palveluhalua, haloo!!! En ole kyllä ko. liikkeessä käynyt, mutta Maliasta ja kumppaneista olen saanut kyllä näin netin kautta ihan eri kuvan, joka on sangen positiivinen. Jaa, olenpas kerran sähköpostilla jotain tuotetta kysynyt, ja sain hyvin nopeasti ystävällisen vastauksen. Hyvää Joulun odotusta Malialle, Andeliina.

 8. Malia (Anne)

  PiaS:
  Voi kun kiva, juliste on tosiaan niin hieno, että hyvä kun sitä on taas saatavilla 🙂 Oli mukava kun tuli puheeksi tuo!

  au:
  Ikävä kuulla, että teille jäi palvelustamme huono kuva.

  Andeliina:
  Ihana puolustuspuhe 🙂
  Olen huomannut että varsinkin lauantaisin asiakkaat tykkäävät fiilistellä ja kierrellä rauhassa. Toki myyjän on tervehdittävä ja oltava saatavilla, mikäli apua tarvitaan. Siihen aina pyrimmekin, vaikka ilmeisesti välillä epäonnistumme.

  Mahtista Joulun odotusta sinulle Andeliina! Niin ja muillekin jotka tätä lukevat!