kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvaIhana pitkä viikonloppu! Perjantai-iltana meillä oli Halloween-juhlat; hassuja syötäviä, pelottavia asuja ja puheensorinaa – mukavaa 🙂 Yllä muutamia tunnelmakuvia. Piha oli ihanan näköinen, siellä paloi paljon soihtuja ja ulkotulia. Kyllä tämä pimeä vuodenaika on ihanan tunnelmallinen, täytyy ottaa kaikki positiiviset asiat kehiin pimeyden suhteen.kuvakuvakuvakuvaJuhlien jälkeisenä aamuna on ihana herätä valoon. Olohuoneessa odotti yllä olevan kaltainen näkymä – likaisia astioita ja siellä täällä roikkuvia koristuksia. Mutta tiedättekö- minusta on ihana herätä tuollaiseen kaaokseen, juhlien siivous täytyy jättää aamuun, se kuuluu osaksi tunnelmaa. Itse en juuri käytä alkoholia, join vain vajaan lasillisen viiniä ja maistoin hörppäyksen boolia, joten aamun olo oli energinen.Täytyy ehdottomasti ryhdistäytyä ja järjestää useammin juhlia, se on mukavaa 🙂 Kiitos teille osallistujille <3We had a Halloween party last friday.

9 Comments

 1. Anonymous

  Upeat juhlat! Ja mitä tarjottavia! Sormien kohdalla tosin kiljahdin… 🙂

 2. VilliKala

  Ihanat nuo sormet! Oikein aidon näköiset! Pitää laittaa idea muistiin.

 3. Meillä syötiin lauantaina myös sormia.
  Muuten sisustus jäi vähän vähemmälle kuin teillä. Upeannäköinen kattaus pöydässä!

 4. Mua nauratti taas tuo guacamolen sijoitus!
  Helppo ja ehkä vähän aidommankin näköinen kynsi nakkisormiin on mantelilastu. Meillä myös on ollut bravyyri boolissa punaisesta mehusta kertakäyttösiivoushanskassa hanskassa jäädytetty käsi – hanska pois ennen käyttöä ja kas, boolissa kelluu verinen, aidonnäköinen käsi. 😉

 5. Anne Malia

  Anonyymi:
  Hiih, vähän oli pelottavan näköisiksi tuo mies nuo tarjottavat loihtinut :))

  Villi Kala:
  Heh, en olis uskonut että niistä tulee noin aidon näköiset, mut pakko oli uskoa kun näin lopputuloksen. Minä en väkertänyt niitä vaan tuo miespuolinen.

  Sara:
  Eikö :)))

  MJ:
  Pelottavat sormet kuuluu Halloweeniin 🙂 Noh, meilläkin tuli vähän kiire ja kattaus hutaistiin, mut onneksi nuo miehen taikomat ruoka-asetelmat pelasti tilanteen.

  Gloria:
  Heh, oksentava kurpitsa… 🙂
  Joo, toi mantelilastu on hyvä idis, tosin paprika maistuu hyvältä nakin kanssa.
  Kuule meillä oli boolissa just tuo sama hanskajääpala :)) se vaan suli vähän liian nopsaan.

 6. Vitsit on kivat systeemit teillä olleet! Uskallatko muuten pitää vielä oliivipuutasi pihalla? Sun oliivipuu näyttää olevan todella hyvässä kunnossa! MEidän puusta lehdet senkun tippuvat, olen kyl pitänyt sitä sisällä aina vaan. Tekisköhän ulkoilma hyvää sille,hhmmm….

 7. Lettunen ei näyttänyt yhtään pelottavalta;D se on kyl niin söpöliini.

 8. Anne Malia

  Oliivia:
  Oli kyllä mukavaa ja hassut herkut 🙂

  Juu, oliivipuu on vielä ulkona. Se selvisi hyvin vaikka täällä oli se hetkellinen pakkasjaksokin. Kuulemma kukkakaupan mukaan oliivipuu kestää pakkasta n. 10 asteeseen saakka. Nyt se on meillä ainaski todistettu.

  Sain myös hoito-ohjeita oliivipuulle, kun sen tuo sisälle, täytyy sitä suihkutella paljon ja kastella runsaasti. On väärä uskomus, että se pitää kuivasta. Jos siitä putoaa lehdet, se ei tarkoita että se olisi kuollut, joten nyt jännäillään miten oliivipuu kestää talven täällä tuvassa. Meinaan ottaa sen sisälle kun talvi kunnolla alkaa.

  Meillä on nyt keittiön ikkunallakin pikkuinen oliivipuu jonka sain lahjaksi noissa juhlissa. Saas nähdä miten sen kanssa käy 🙂

  Saima:
  Eiks oo :)) <3