kuvakuvaOlenpas ollut laiska bloggaaja, on ollut kaikkea muuta tehtävää ja näperrettävää viikon aikana, bloggailu on jäänyt paitsioon. Tässä pari kuvaa meidän vanhasta kodista, fiilistelin sitä kun mietiskelin nykyisen kodin talvi-ilmettä. Täytyy sanoa, ettei kyllä ole yhtään ikävä tuonne, pidän paljon enemmän tämän hetkisen kodin tunnelmasta. Etenkin nykyinen olohuone on kivampi, jotenkin kodikkaampi. Nyt meillä ei ole ihan noin värikästä, kaikki on jotenkin haaleampaa, vaihteeksi kivampaa.Tilasin siis olkkariimme maton ja sitä odottelen innolla. Harmaa/musta/valkoinen villamatto tuo lämpöä. Sen kanssa ajattelin yhdistellä kudottuja juttuja, tyynyjä ja torkkupeittoja. Yksi syy blogin hiljaisuuteen piileekin kutimissa, olen kaivanut puikot esille ja saanut melkein yhden villatyynyn kudottua – siis ihan itte 🙂 Meillä on sellainen työnjako miehen kanssa jouluksi, että hän askartelee himmeliä ja minä kudon parit tyynyt. Saas nähdä mitä tuleman pitää.Palaillaan vielä pian asiaan, minä julkistan mm. Pantene-kisan voittajat.Some pictures from our old home. I have to say that I am not missing it at all, I like our new home so much.

4 Comments

  1. Meille saapui eilen olohuoneeseen uusi (villa)matto, tämä Linie Designin Sirius. Se on valkoinen, mutta siinä on paljon myös harmaata. Ihanan pehmeä ja lämpöinen, heti tuli kotiin sellainen hyvä talvinen fiilis 🙂 Toimitus kesti 3 vai 4 viikkoa ja tuntui loputtoman pitkältä, mutta nyt on onneksi sitten kivaa!

  2. Malia (Anne)

    Ooh, ihanaa, meille on tulossa sama matto harmaana. Oltaisiin tykätty tuosta valkoisesta enemmän, mut ku meillä on kaikki niin valkoista ja vaaleaa, että päätettiin ottaa vähän tummempi. Jänskättää miltä se näyttää sitte kun saapuu 🙂

  3. Aikamoinen sattuma! 🙂 Meillä oli myös harmaa harkinnassa, mutta päätettiin ottaa valkoinen vaaleanharmaan sohvan rinnalle. Siinäkin on tosiaan yllättävän paljon harmaata mukana. Elävä pinta tuo muuten selkeään ja moderniin sisustukseen mielestäni hauskaa särmää ja matto on tosi pehmeä jalan alla! Laitathan kuvia sitten kun matto saapuu, olisi kiva nähdä se harmaakin oikeassa sisustuksessa!

  4. Heh, minäkin olen aloittanut kutomisen! Teen pienelle ballerinalle säärystimiä näin aluksi. Ei ole liian haastavaa. 😉 Olin nimittäin jo unohtanut miten kudotaan nurin. 😀