Viime viikon torstai oli supermukava päivä. Niina oli Turussa ja me olimme varanneet aikaa kaupungilla pyörimiseen. Kävimme syömässä lounaan Tintåssa, pizza oli päivän sana. Hyvää oli. kuvaPiipahdimme Pienessä kirjapuodissa, tuollaiset sympaattiset kirjakaupat ovat aivan ihania. Jos meidän autotallissa ei olisi monta purkamatonta kirjalaatikkoa, olisin antanut itselleni luvan ostaa taas lisää luettavaa.Kävimme myös katsastamassa uuteen paikkaan muuttaneen Finska-ruokakaupan, nyt se löytyy kätevästi pääpostia vastapäätä. Samoissa tiloissa toimii Luomuidyli-kauppa. Naureskelimme hassusti nimetyille olusille – saattaa olla että toinen meistä osti pullon mukaansakin. kuvaUudistuneessa Hansan Thaliassa sijaitsee ihanaisen Jennyn kauppa – Jenny’s Store. Valikoimissa on sekä miesten että naisten vaatteita. Olen löytänyt kaupasta monta kivaa vaatetta. Nyt himotuksen kohteeksi pääsivät Tigerin oranssinpunainen pörröneule, jossa on kivasti napit selkäpuolella. Tykkäsin kovasti myös ”kamalanihanista” Tigerin valkoisista nahkanilkkureista. Noissa olisi jotain vänkää tummiin asuihin, laadukas kenkä ei näytä halvalta valkoisenakaan.kuvaJenny’s Storessa oli mm. ajaton Ralph Laurenin bleiseri ja paitis sekä Tigerin hurmaava luonnonvalkoinen mekko.kuvakuvaPäivän omat asut kuvasimme puuveistoksen alla. UFFilla sovittelimme aitoja turkkeja, kauppaan jäivät, mutta oli niitä kiva sovitella.kuvaKierroksen jälkeen paluupisteeseen, eli Nina’siin, jossa innostuin sovittelemaan kaikkea ihanaa. Rakastan gollege-paitoja, joten tietysti rakastuin tuohon Carvenin sinililaan versioon. Noita muuten näkyi Pariisin muotiviikkoväellä. Reikäkoristelu on todella kiva yksityiskohta.Dries Van Notenin kuviopaitis on ihan täydellinen leikkaukseltaan. Kengät houkuttivat myös kovasti, Louboutinin pantterinilkkurit ovat erittäin mukavat jalassa ja uskomattoman kevyet. Samoin kokeilemani Marc by Marc Jacobsin kengät, harvoin kohdalleni osuu noin korkeita kenkiä, jotka ovat myös mukavat. Minulla on samaa lestiä olevat Marcin sandaalit, niillä jaksaa kyllä vaikka työpäivän. Nyt taidan harkita vakavasti tuota umpinaisempaa versiota.Lopuksi vielä laukkukuolailua. Molemmat kuvien laukut ovat Miu Miun. En osaa sanoa kumpi on ihanampi, molemmista tykkäsin niin kovin.kuvakuvaKiitos Niinalle ihanasta päivästä! Meillä aika kului nopeasti, Turussa riittää hauskoja pieniä putiikkeja ja ravintoloita. Tämä on juuri sopivan kokoinen kaupunki pienelle shoppailuretkelle ystävysten kesken. Tervetuloa käymään! Ps. Käykää lukemassa Niinankin postaus samasta päivästä!Pss. Ihania ihania kommentteja olette jättäneet alla olevaan kilpailuun <3 Kiva jos mahdollisimman moni osallistuu arvontaan!

5 Comments

 1. Ihanan kuuloinen päivä teillä ja olette niin tyylikkäinä liikenteessä!

  Toi Tigerin mekko on mahtava, pitänee etsiä jostain ja sovittaa. Mutta kengistä (valkoiset) on kyllä pakko jättää eriävä mielipide. Valkoinen menee lenkkareissa ja tennareissa ja jopa yhdet valkoiset Tomsit löytyy kaapista, mutta että nilkkurit, hui…:)

 2. anna-liisa

  Tykkään tuosta oranssista neuleesta kovin; siinä näyttäisi kaikki olevan just kohdallaan.

 3. Minäkin voin pari kertaa Turussa käyneenä sanoa, että ihastuttava kaupunki ja kaikki shoppailupaikat lähekkäin, haluaisin käydä siellä useamminkin, mutta pitkä matka täältä "pohjolan perukoilta" estää ex tempore reissut. Onko tuossa Tigerin neuleessa napit ihan alas asti takana, sellainen villatakki väärinpäin juttu? Odotellen, että Jenny's store saisi auki webbikaupan, aika kauan ne on olleet työn alla.

 4. Anne ihanat kuvat,ihana päivä teillä,huippumallit katukuvassa;D

 5. Anne Malia

  Holly:
  Oh Holly, thank you so much for your kind words 🙂

  karkki:
  Voi että olikin kivaa 🙂
  Tuo Tigerin mekko on todella ihana! Tavallaan just tykkäsin noista valkoisista nilkkureista niiden "kamaluuden" takia. Joskus sellaiset asiat muuten simppelissä asussa tuovat särmää. Mutta väärin yhdistettynä ovat kyllä aika hurjat 🙂

  anna-liisa:
  Kuule tuo neule on aivan upea. Siinä on vähän sellaista 60-lukulaista henkeä.

  mini:
  Voi harmitus kun sieltä on nii pitkä matka tänne. Mutta ainahan voi ihailla kuvista turun meininkejä. Jos jostain tuotteesta pidät, voit varmasti soitella Jennyn putiikkin ja kysellä lisätietoja, tilaaminenkin onnistuu ihan varmasti postitse, vaikkei nettikauppasovellus vamis olekaan.

  Tigerin oranssissa neuleessa on koko matkalta selässä napit, mustat ja aika isot – tosi kivat.

  Saima:
  Oli ihana päivä 🙂 mut yksi huippis ja toinen ei tod. huippis :))